Zijook

Een lichtplan laten maken in jouw huis

Een maand geleden heb ik een lichtplan laten maken om mijn woonkamer een betere sfeer te geven en de mooie delen van mijn kamer uit te vergroten. De lichtinval speelt een grotere rol bij de inrichting van een woning dan de meeste mensen denken. Het kan bijvoorbeeld zijn dat de helft van je meubels mooi is en de andere helft vrij basis, in dit geval wil je dat de mooie meubels eruit springen en de andere. Bij Lichtkunde is mij dit verteld en sindsdien kijk ik er ook wel vanuit een ander oogpunt naar. Eerst heb ik hier nooit over nagedacht, maar een dimmer bijvoorbeeld kan al zoveel verschil maken, in positieve zin. Ga naar de website van Lichtkunde voor meer informatie over het laten maken van een lichtplan.

 

Hoe gaat een lichtplan laten maken

Als je ervoor kiest om een lichtplan te laten maken dan ga je in de meeste gevallen naar Lichtkunde. Dit is namelijk een bedrijf wat hiernaast ook nog van alles doet, maar ondanks dit zeer kundig als je een lichtplan wil laten maken. Het is erg uniek hoe de werknemers dit weten te realiseren, want het is een vrij nieuw vak, maar de werknemers kunnen erover praten als ze het al jaren doen. Het proces start met een gesprek bij jou thuis waarin gekeken wordt in de woonkamer hoe alles eruitziet en wat voor mogelijkheden er precies zijn. In dit gesprek heb je het over wat je allemaal precies wil in je woonkamer, wat moet extra verlichting krijgen en waar is minder licht nodig om te zorgen voor meer sfeer.

 

Ook benieuwd?

Wilt u net als ik een woonkamer waar je je echt in thuisvoelt en graag mensen in ontvangt wegens het elegante uiterlijk. Twijfel dan niet langer en nodig een medewerker van Lichtkunde uit om te kijken naar de mogelijkheden in uw woonkamer. Natuurlijk gaat het niet alleen maar over woonkamers, mocht uw slaapkamer wel wat extra sfeer kunnen gebruiken staat Lichtkunde ook voor u klaar. Ook komt er een prijsindicatie na het bezoek van een medewerker van Lichtkunde bij u thuis, zo is er geen sprake van verassingen en tegenvallers.

 

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website