ZIJook.nl
Image default
Woning en Tuin

Een designradiator met een tijdloos design

Moderne Look, die behaaglijkheid geeft en praktische functionaliteit in het dagelijkse leven biedt – dat combineert het designradiatoren assortiment van de Sauerlandse Badexpert HSK. Deze traditie zet HSK met het nieuwe model Atelier Highline consequent voort. Vlak, modern en minimalistisch – zo presenteert zich de nieuwe designradiator Atelier Highline. De drie modeluitvoeringen met briljant, wit echtglasfront en naar keuze met witte of grafietzwarte metalen frontpaneel hebben drie praktische uitsparingen voor het opwarmen en drogen van handdoeken. Daarmee is deze heel goed toepasbaar in zowel de badkamer als in de keuken. Het met 62 x 186 centimeter ruim bemeten echtglasfront van de designradiator zorgt voor en schitterende optiek en tegelijkertijd voor een bijzonder onderhoudsvriendelijke oppervlakte. Het hoogwaardige metalen paneel is naast de beide standaardkleuren als optie ook verkrijgbaar in vrijwel elke gewenste kleur waardoor de radiator uitstekend kan worden aangepast aan de geplande totale uitstraling van de ruimte.

Flexibel aansluiten van de designradiator

De combinatie van praktische functionaliteit en aantrekkelijk design wordt ook weerspiegeld in de veelzijdige aansluitmogelijkheden van de designradiator Atelier Highline. Zo is dit model bijvoorbeeld ook toepasbaar voor elektragebruik, zoals de 3 LED. Een lichte aanraking is voldoende om een van de vier mogelijke verwarmingsstappen in te stellen. Het witte of zilverkleurige verwarmingselement biedt naast de 2-kleurige LED-aanduiding ook een 2-uurs-timer en een beveiliging tegen oververhitting en vorst.

Warmte voor iedere badkamer

Zowel zacht afgerond als zakelijk markant, de designradiatoren van de badkamerexpert HSK hebben altijd een tijdloze uitstraling. Daarbij wordt design verbonden aan een hoge warmteafgifte. De verschillende modellen bieden naast een bijzondere look ook een behaaglijke warmte en praktische extra‘s zoals een schitterend glazen planchet of optionele handdoekhouder, welke badhanddoeken probleemloos verwarmt tot een aangename temperatuur. Clever: Interieurdesign op maat. Want veel radiatormodellen zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes en breedtes of zijn als individueel maatwerk leverbaar. Zo kunnen deze flexibel worden aangepast aan de bestaande badkamersituatie. Bovendien biedt HSK naast standaardkleuren veel designradiatoren ook aan in moderne speciaal kleuren met mat geparelde oppervlakteafwerking. Daarmee worden esthetiek en welbehagen in de huiselijke badkamer geïntegreerd.

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website