ZIJook.nl
Image default
Woning en Tuin

De beste schilder van Wijchen

Wat waren wij tevreden over onze schilder in Wijchen. Lange tijd twijfelden wij welke schilder geschikt was voor ons huis en of wij het toch niet liever zelf wilden schilderen. Aan de ene kant was zelf schilderen natuurlijk goedkoper, maar dan zou het resultaat wel minder mooi zijn. Na een tijdje te hebben gezocht, kwamen wij uit bij Schaepmeester Schilderwerken. Het viel ons meteen op dat dit bedrijf erg scherp geprijsd is en dat kwaliteit hoog in het vaandel staat. Wij namen snel contact op om te vragen of het mogelijk was om een offerte te krijgen. Schaepmeester reageerde hier erg vriendelijk op en binnen de kortste keren waren wij voorzien van een offerte waar wij echt wat mee konden. 

Snel een goede schilder in Wijchen gevonden

Het leek ons veel lastiger dan gedacht: een goede schilder in Wijchen vinden. Uiteindelijk viel dit reuze mee en waren wij zo voorzien van een betrouwbare en goede schilder uit Wijchen. Toen wij de offerte onder ogen kregen, werden wij positief verrast. Alle werkzaamheden en kosten waren ontzettend gedetailleerd beschreven, waardoor wij precies konden zien waar wij aan toe waren. Daarnaast konden wij ook precies aangeven wat onze wensen waren en hierna werd dit direct aangepast in onze offerte. 

Veel verschillende mogelijkheden 

Er waren ontzettend veel mogelijkheden op het gebied van verf. Schaepmeester Schilderwerken gaf ons al een advies over het kleurgebruik en hier konden wij zeker wat mee. De kleuren die ons zijn aangeraden zijn uiteindelijk erg mooi geworden en hier zijn wij zeer blij mee. Ook werd ons aangeraden om een extra beschermende laag aan te brengen. Hierdoor zouden onze muren minder snel beschadigen en hadden wij dus langer profijt van het schilderwerk.

Een top schilder!

Schaepmeester Schilderwerken zegt een allround schilder te zijn. Wat ons betreft klopt dit ook zeker, alles is compleet afgewerkt en erg mooi geleverd. Wij zijn erg te spreken over de kwaliteit en zouden deze allround schilder ook zeker aanraden aan anderen. Daarnaast zijn de prijzen erg laag en de kwaliteit erg hoog. Er wordt ook erg snel gereageerd op offertes en je weet precies waar je aan toe bent. Een echte top schilder dus!

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website