ZIJook.nl
Image default
Winkelen

Lingerie

Dat het dragen van lingerie zelfvertrouwen en een sexy gevoel geeft is algemeen bekend. Lingerie setjes dienen naast comfort ook een sexy touch te hebben. Gelukkig zijn er voor vrouwen en heren tegenwoordig oneindig veel mogelijkheden qua lingerie. Uiteraard is de BH en matching slip populair bij vrouwen gedurende de dag populair, maar in de avonduren en tijdens romantische momenten wordt er vaak een korset, babydoll, body of jarretels gedragen. Dit natuurlijk met volledige goedkeuring van de partner. Voornamelijk heren stellen sexy lingerie bij hun partner erg op prijs en dat is natuurlijk niet verwonderlijk. Lingerie straalt erotiek uit en zal bij mannen al snel het gewenste effect hebben. Nu we het toch over mannen hebben. Er komen steeds leukere mogelijkheden voor mannen beschikbaar qua lingerie. Waar voorheen de standaard boxer of slip gedragen werd, zien wij tegenwoordig steeds vaker spannende lingerie setjes voor mannen voorbij komen.

Welk lingerie setje moet ik kiezen?

Het huidige aanbod in lingeriewinkels is al snel overdonderend. De meest uiteenlopende setjes worden vertoond met alle ingrediënten om je lichaam sexy te tonen of juist heel degelijk. Het kiezen voor het juiste setje is natuurlijk afhankelijk van wat je precies zoekt. Ben je op zoek naar een lingerie setje voor overdag of wil je graag je partner verrassen met een lingerie setje? Als je kiest voor erotiek, bedenk dan goed of je voor een niets verhullend setje gaat of een setje die wat meer bedekt is om je vervolgens uit te laten pakken door je partner. Babydolls en bodystockings zijn toch wel erg populair de afgelopen jaren onder vrouwen. Heren daarentegen kiezen snel voor een comfortabele boxer en als ze op zoek zijn naar sexy lingerie, zijn de lak/latex/leren strings en broekjes toch wel de bestsellers.

Lingerie shop

Online vind je een groot aanbod van lingerie shops met ruim assortiment van setjes. Elke lingerieshop werkt met zelf samengestelde collecties van uiteenlopende type lingerie setjes. Als je op zoek bent specifiek naar sexy lingerie, raden wij je aan om een kijkje te nemen bij de wat grotere sexshops. Hier vind je vaak ruime collecties van sexy lingerie en toebehoren voor mannen en vrouwen. Daarbij kan je misschien wel een ondeugend speeltje gebruiken om het romantische moment nog spannender te maken.