ZIJook.nl
Image default
Vervoer en transport

Van regionaal naar internationaal transportbedrijf in Nijmegen

Beck Logistics begon ruim honderd jaar geleden als regionaal transportbedrijf, maar is inmiddels uitgegroeid tot een transportbedrijf met een imago van betrouwbaarheid en kennis, zowel nationaal als internationaal. Dit transportbedrijf in Nijmegen heeft transport nog steeds als nummer één staan, maar levert tegenwoordig ook andere diensten. Door de ervaring die ze hebben opgedaan, leveren ze nu ook advies aan bedrijven voor het optimaliseren van hun transport om daarmee kostenbesparing te realiseren. Efficiëntie is alles. Deze logistieke dienst richt zich volledig op uw Supply Chain en zorgt ervoor dat u nog steeds de leiding heeft. Het is niet de bedoeling dat Beck Logistics u overneemt. Het bedrijf staat aan uw zijde om te u te begeleiden naar een efficiëntere werkwijze.

Een duurzaam transportbedrijf in Nijmegen

Met alle ervaringen uit het verleden blijft het bedrijf groeien, daarbij lettend op de toekomst. De toekomst ligt volgens Beck Logistics in een duurzamere wereld. Daarom zoekt het bedrijf steeds naar innovatievere technieken die uitstoot kunnen minimaliseren. Denk hierbij aan rijstrategieën of betere transportmiddelen. Beck Logistics is zich bewust van haar positie als transportbedrijf in Nijmegen en ook ten opzichte van het buitenland. Er wordt veel gereden en dus dient zij ook hiervoor haar verantwoordelijkheid te nemen. U kiest dus niet alleen voor een betrouwbaar bedrijf met expertise, u kiest ook voor schoon en relatief milieuvriendelijk transport.

Ook voor opslag

Het uitbreiden van het transportbedrijf in Nijmegen is gekomen door optimaal gebruik te maken van de ligging. Beck Logistics specialiseert zich in industrieel transport, maar ook in de opslag van transportmaterialen. Speciaal gebouwde warehouses met bovenloopkranen zorgen ervoor dat uw grote machines met zorgvuldigheid worden behandeld. Bij Beck Logistics heeft u deze keuze tussen het hebben van een eigen warehouse, of om een warehouse te delen met een andere klant. Het delen van uw warehouse levert een financieel voordeel op.

https://www.becklogistics.com