Tractor kopen? Ook nieuw rekent u op scherpe tarieven

Vrijwel elke MF tractor die u te koop vindt bij een specialist als Jan Peters & Zonen, is verkrijgbaar tegen de scherpst mogelijke prijs. Een goede en kwalitatieve tractor, hoeft immers helemaal niet zo heel veel te kosten. Het is afhankelijk van waar u de tractor voor wilt gebruiken. In de showroom van deze expert vindt u modellen die variëren in grootte en capaciteit. Zo kunt u kiezen voor een kleinere, betaalbare, en fonkelnieuwe MF 1500 serie met een vermogen van 38 tot 42 pk. Aan de andere kant van de schaal kunt u ook kiezen voor een bakbeest van de MF 8700 serie met een vermogen van maar liefst 370 pk. In verschillende series kunt u een tractor nieuw of tweedehands kopen. Maak snel een afspraak en kom gezellig langs!

Gedegen advies bij een tractor kopen, nieuw of tweedehands

Wilt u een nieuwe tractor met de nieuwste technologieën kopen? Of voldoet een simpel exemplaar ook voor u? Het kopen van een tractor, het is nogal wat. En u doet het al helemaal niet zomaar even.  Er zijn een hoop specificaties om rekening mee te houden. Daarnaast zijn er nog allerlei verschillende modellen die gespecialiseerd zijn in verschillende soorten werk. Welke tractor u het beste kunt kopen is dus geen eenvoudige beslissing. Gelukkig kunt u advies inwinnen bij Jan Peters & Zonen om u te helpen bij het maken van uw keuze. Deze expert biedt al meer dan 35 jaar alle modellen van de MF tractor te koop aan. Deze ervaring maakt dat zij volledig op de hoogte zijn van de toepassingsmogelijkheden en specificaties van alle MF tractoren die vandaag de dag op de markt zijn.

MF tractor te koop met een lange levensduur

Is uw oude tractor versleten? Dan is het hoog tijd om op zoek te gaan naar een nieuw exemplaar. Gelukkig heeft u keuze uit een ruim assortiment bij Jan Peters & Zonen. Maar welke tractor is het meest geschikt voor u? Het moet natuurlijk om een machine gaan die geschikt is voor het werk dat u voor ogen heeft, maar een ding is minstens net zo belangrijk. En dat is de levensduur! Een tractor kost een hoop geld en u wilt daar natuurlijk zo lang mogelijk gebruik van kunnen maken. Massey Ferguson is dan een uitstekende keuze. Met 160 jaar aan finetuning onder de motorkap is dit tractormerk het beste dat nu op de markt verkrijgbaar is. Bij Jan Peters & Zonen kunt u een MF tractor vinden die te koop wordt aangeboden.

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website