Teambuilding op een unieke nieuwe manier

Een origineel bedrijfsuitje die zorgt voor de nodige teambuilding binnen uw organisatie of uw afdeling. Dat is waar een goed uitje op is gebaseerd, dat is belangrijk! Dit kan natuurlijk op velen manieren gebeuren. Tijdens veel bedrijfsuitjes zie je vaak dat een deel van de groep niet helemaal mee doet. Of ze moeten wachten op andere teams, of ze hebben er geen zin in. Het is daarom de kunst om een bedrijfsuitje te ontwikkelen, dat ervoor zorgt dat iedereen meedoet en dat het leuk is voor iedereen. Hiervoor zijn verschillende ingrediënten nodig. Het uitje moet draaien om een spannend verhaal waarbij iedereen meegenomen wordt; niet alleen de meest aanwezige deelnemers. Iedereen heeft een rol en daardoor is het voor iedereen leuk.

Een spannend bedrijfsuitje is overal in Nederland te organiseren

Waar ga jij dit jaar je origineel bedrijfsuitje houden? Misschien ben je wel van plan om het uitje dichtbij kantoor te houden, dat zorgt voor meer teambuilding. De meeste bedrijfsuitjes kunnen tegenwoordig ook in iedere stad wel gehouden worden. Bevindt je bedrijf zich in een klein dorp of in een omgeving waar je bang bent dat er niet veel te doen is? Dat is geen reden om geen spannend bedrijfsuitje te kunnen organiseren. De uitjes van Neverrest kunnen namelijk door heel Nederland georganiseerd worden. Is er bij jou in de buurt bijvoorbeeld een café dat graag bezocht wordt door je collega’s? Dan kun je het spannende bedrijfsuitje daar laten beginnen en eindigen; dat geeft een extra leuk effect. Zo kan iedereen volop genieten en hoeven ze ook niet ver te kijken. Ze kunnen zich volledig focussen op de activiteit, wat zeker bijdraagt aan de teambuilding!

Een spannend onderzoekavontuur als bedrijfsuitje

Wat houdt nu precies een origineel bedrijfsuitje in? Het moet zorgen voor de nodige teambuilding binnen uw afdeling of organisatie. U ziet uw collega’s op een andere manier en samen wordt er gezorgd dat een leuke middag beleefd. Neverrest heeft een spel ontwikkeld, genaamd Social Chaos. Dit is een spannend onderzoekavontuur die een beetje paranoia en de nodige verbazing veroorzaakt bij de deelnemers. Twee dagen voor het evenement worden de deelnemers namelijk al geteased. Ze worden tijdens de activiteit op een ludieke manier gedwongen om samen te werken, wat zeker bijdraagt aan de teambuilding. Er moet een verhaal gereconstrueerd worden aan de hand van videobeelden, ontmoetingen met acteurs en veel social media. Een spannend mysterie moet opgelost worden…

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website