ZIJook.nl
Image default
Telefonie

Nokia Lumia 1520 kopen

U bent op zoek naar een nieuwe telefoon, maar u wilt eigenlijk ook een nieuwe tablet. Dit zijn situatie die vaak voorkomen, maar er zijn oplossingen. U kunt natuurlijk een tablet en een telefoon kopen, maar dat wordt erg duur. Het kan goedkoper! 

Waarom zou u de Nokia Lumia 1520 niet kopen?

De Nokia Lumia 1520 is een phablet. Dit is kruising tussen een telefoon en een tablet. De Nokia Lumia 1520 is het eerste model van de Windows Phones die van dit formaat zijn. Bij het kopen van een Nokia Lumia 1520 heeft u dus een telefoon die u ook als tablet kunt gebruiken.

Het toestel

De Nokia Lumia 1520 is dus het grootste model van de Windows Phones. De Nokia Lumia 1520 is 162,8 mm hoog en 85.4 mm breed. Dit is een stuk groter dan een gemiddelde smart Phone. De Nokia Lumia 1520 mag dan wel groot zijn, dik is hij zeker niet. De Nokia Lumia 1520 is namelijk maar 8.7 mm dik. Dit is dunner dan de meeste smart Phones. De Nokia Lumia 1520 is wel iets zwaarder dan normale smart Phones, zo’n 209 gram. Dit is begrijpelijk als je naar de grootte van de telefoon kijkt.

Camera

De meeste tablets hebben niet een camera met veel megapixels. Dit is anders wanneer u de Nokia Lumia 1520 koopt. De Nokia Lumia 1520 heeft een camera van 20 megapixels en maakt haarscherpe foto’s. In het donker en in het licht is het mogelijk om mooie foto’s te maken. De Nokia Lumia 1520 beschikt namelijk over een flits met twee led lampjes. Dat zorgt er natuurlijk voor dat het niet donker blijft bij het maken van een foto. Daarnaast heeft de Nokia Lumia 1520 ook nog een frontcamera die hele mooie selfies kan maken. Naast die mooie foto’s is er ook ruimte om mooie filmpjes te maken. 

Bezoek de Nokia Lumia Club voor meer informatie voer de Nokia Lumia 1520.

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website