Zijook

Ontdek de voordelen van publieke laadpunten van New Motion

Als installatiepartner van het merk New Motion realiseerde Charge Pro al heel wat publieke laadpunten voor Belgische bedrijven. Als u kiest voor de laadpalen van dit merk, maakt u deel uit van een netwerk met meer dan 64.000 publieke laadpunten. Daarbij zorgt een laadpaal ervoor dat uw klanten langer bij u blijven en uw omzet verhoogt. Daarnaast krijgt u een vergoeding voor de elektriciteitskosten en een kostenvrije installatie en onderhoud. Wilt u graag meer weten over deze milieuvriendelijke en duurzame oplossing? Bekijk dan snel de mogelijkheden op de website van Charge Pro.

Kom meer te weten over de kosten voor het plaatsen van een laadpaal

Wist u dat u als bedrijf de mogelijkheid heeft een laadpaal kosteloos te plaatsen? Wanneer u een minimum van zeshonderd bezoekers per dag haalt met een gemiddelde laadtijd van dertig minuten komt Charge Pro bij u langs voor een kosteloze installatie van uw publieke laadpunten. Daarnaast biedt deze aanbieder u ook graag een prijsindicatie aan voor particuliere laadpalen. De New Motion laadpunten kunnen vrijwel overal geplaatst worden. Of u nu premium parkeerplekken beschikbaar hebt tegen uw woning, bedrijfspand, vrijstaand op de buitenparking of ondergronds. Charge Pro zorgt graag voor een oplossing op maat. Wilt u graag meer weten over de kosten voor het plaatsen van een laadpaal in uw situatie? Neem dan gerust contact op met deze specialisten.

Ontvang een compleet pakket bij de aankoop van een laadpaal voor thuis

Meteen starten met laden doet u met een New Motion laadpaal voor thuis. Deze laadpaal is sneller en veiliger dan de meeste alternatieven. Op die manier heeft u nooit last van oververhitting van de bedrading en maken dieven geen schijn van kans als ze er met een laadkabel vandoor willen gaan. Daarbij ontvangt u ook een handige app, waarmee u een duidelijk overzicht heeft van uw laadbeurten. Wilt u graag meer weten over de kosten voor het plaatsen van een laadpaal bij u thuis? De experts van Charge Pro komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.