Meer dan alleen glasherstel in de omgeving van Breda

Bij Hermans & Huijgens glasherstel in de buurt van Breda kunt u terecht voor alles wat met glasherstel, schilderwerk en bouwwerkzaamheden te maken heeft. Is uw ruit gesneuveld door uw voetballende kinderen? Dan heeft u gegarandeerd binnen 24 uur een nieuwe ruit of een noodoplossing. Niet alleen wordt uw ruit vervangen, ook mogelijke schade aan het houtwerk of schilderwerk worden direct voor u gerepareerd. Heeft uw zorginstelling een nieuwe look nodig? Ook dan bent u bij Hermans & Huijgens glasherstel in de omgeving van Breda aan het goede adres. Nieuw schilderwerk, hier en daar wat reparaties en een aantal mooie ramen met een glas-in-lood uitstraling en uw instelling is weer zo goed als nieuw.

Alle glasherstel mogelijk in de regio Breda

Als u op zoek bent voor glasherstel in Breda dan bent u bij Hermans & Huijgens aan het goede adres. Ze hebben talloze soorten en maten glaswerk op voorraad. Denk bijvoorbeeld aan gehard of gefigureerd glaswerk, of aan zon- en brandwerend glaswerk. Zelfs decoratief glas valt onder de mogelijkheden. Bij een gebroken ruit heeft u dus niet alleen binnen 24 uur een nieuwe ruit, maar ook nog de ruit naar wens. Zodra u eruit bent welk type glas u nodig heeft, staan de specialisten van Hermans & Huijgens bij u voor de deur om de reparatie en vervanging uit te voeren. Naast particulieren zijn ook zakelijke opdrachtgevers meer dan welkom. In het verleden heeft dit bedrijf in glasherstel al onder andere voor de overheid en winkelcentra in Breda klussen uitgevoerd.

Profiteer van een totaalpakket

Dat dit bedrijf al meer dan 100 jaar ervaring heeft is zeker te zien. Het verschil tussen een normaal gespecialiseerd bedrijf en Hermans & Huijgens is dat de laatstgenoemde een totaalpakket te bieden heeft. Niet alleen uw ruit vervangen maar ook alle nevenactiviteiten eromheen worden door dit bedrijf uitgevoerd. Van bouwwerk, glasherstel, schilderwerk en renovaties, alles kan. Zo hoeft u niet meerdere bedrijven te bellen maar vindt u alles bij Hermans & Huijgens.

https://bouwenschilderwerk.nl/