Correct Engels spreken is cruciaal in het zakenleven

Goed Engels is belangrijk. Mogelijk is het zelfs een van de belangrijkste competenties die u aan uw baan bijdraagt. Door middel van een interactieve aanpak helpen wij zakenmensen met zelfverzekerdheid praten, schrijven en spreken.

We zijn gespecialiseerd in persoonlijk en kleine trainingen bij u op locatie of bij ons in Amsterdam of Amstelveen. Alle lessen worden gegeven door Native Speakers . The English Center werkt met cliënten uit veel verscheidene landen en bedrijfstakken en met bedrijven zoals SBS broadcasting en Ahold. Voel jezelf zekerder in Engelse meetings door een taalcursus Engels in onze hoofdstad te volgen.

Wij helpen mensen werken in het Engels

The English Center biedt Zakelijk Engels Coaching (korte of lange termijn), Executive Communicatie Training, Zakelijk Engels schrijven,  Zakelijk Engels accent reductie, Spreken in het openbaar (toespraken), Presenteren in het Engels, enz.

The English Center biedt een cursus Engels gericht op business English op verschillende niveaus. Iedereen kan snel Engels leren in Amsterdam, Amstelveen of op locatie op de werkvloer. Met een cursus Engels leer je snel en effectief Engels spreken, lezen en schrijven. Je gaat direct aan de slag en bereikt snel resultaat. 

Begeef je je in een internationale omgeving? Volg dan een taalcursus Engels

 

Verrijk jezelf en doe een taalcursus Engels in Amsterdam. Hiervan heb je levenslang plezier, zowel zakelijk als privé. Meld je direct aan voor een cursus Engels. Via de website kan je jezelf inschrijven voor een van de vele taalcursussen. En fijn om te weten: ze spreken er ook Nederlands.

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website