ZIJook.nl
Image default
Mode en Kleding

Leren tassen voor elke outfit en een tijdloze stijl

Leren tassen zijn een tijdloos accessoire dat bij elke outfit gedragen kan worden. Ze zijn ook praktisch en duurzaam – en ze gaan niet uit de mode. Dus als je op zoek bent naar een tas die bij jouw stijl past, is het de moeite waard om even de tijd te nemen om de juiste tas voor jou te vinden! In deze blogpost gaan we het hebben over leren tassen en hoe je ze in je garderobe kunt opnemen.

Soorten leren tassen

Leren tassen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en stijlen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan rugzakken, een cross-body tas of een handtas – de keuze is geheel aan jou! Het is hierbij wel verstandig om na te gaan dat de leren tassen wel bij je stijl en outfit passen. Vooral als je op zoek bent naar die ene leren tas kan het verstandig zijn hier goed over na te denken. Hieronder vindt je enkele tips over hoe je leren tassen kunt vinden voor elke gelegenheid.

Leren tassen voor alle gelegenheden

Als je van plan bent je nieuwe leren tas als dagelijkse werk accessoire te gebruiken, kies er dan een in zwart of bruin, zodat hij bij al je outfits past. Kies bovendien voor eenvoudige vormen en minimalistische ontwerpen zoals leren tassen met een klep in plaats van clutches als je de tas elke dag gaat gebruiken (leren rugzakken passen hier ook). Als je meer op zoek bent naar leren tassen voor een speciale gelegenheid hoef je je overigens ook niet druk te maken.

Leren tassen voor speciale evenementen

Leren tassen voor speciale gelegenheden kunnen net zo mooi zijn als de tassen die je elke dag gebruikt. Misschien wil je in dit geval kiezen voor een tas die iets gekleder is, of een tas met een meer ingewikkeld ontwerp. Een leren clutch of avondtas zou perfect zijn voor een formele gebeurtenis. Een kleinere handtas of cross shoulder bag zou hier ook erg geschikt voor zijn. Tenslotte is het belangrijk te onthouden dat dit slechts een paar tips zijn, het is natuurlijk het meest belangrijk dat je leren tassen kiest die bij je persoonlijkheid en smaak passen!

 

Gerelateerde artikelen

Een leuk strand jurkje

Handtassen kopen

Wat is er zo fijn aan Cowboysbag tassen?