Zijook

Hoe damestassen mijn werk werden

In mijn stoutste dromen had ik niet kunnen verwachten dat de dag zou aanbreken dat ik van mijn jarenlange hobby mijn werk zou kunnen maken. Maar het is toch gebeurd. Met de hulp van mijn familie en vrienden en vooral met de steun van mijn echtgenoot ben ik nu ongeveer een jaar geleden een nieuwe weg ingeslagen. Na een tijdje liep het zelfs zo goed dat ik mijn parttime baan kon opzeggen en mijn tijd volledig aan mijn nieuwe project kon wijden. Waar gaat het om, zult u zich misschien afvragen. Welnu, dat zal ik u vertellen. Het gaat om damestassen.

Damestassen voor alle gelegenheden

Al heel lang ben ik gefascineerd door mode. Van kleding tot schoenen, alles interesseert me. Waar ik echter vooral mijn aandacht op richt, is de kant van modeaccessoires. Daarbij denk ik zelf aan:

  • Riemen
  • Sjaaltjes
  • Haarartikelen
  • Allerlei soorten tassen
  • Et cetera

En dan gaat mijn interesse in het bijzonder uit naar de ‘tassenhoek’. Ik vind namelijk dat tassen – en dan heb ik het vooral over damestassen – onder modeaccessoires gerekend moeten worden. Het is namelijk mogelijk om met een schoudertas of clutch net even meer aan je outfit toe te voegen, zodat je ensemble helemaal af is. Bovendien bestaan er tassen voor elke gelegenheid.

Tassendroom

Hoe heb ik van damestassen mijn werk gemaakt? Dat ging als volgt. Ik zag vaak mooie tassen en tikte dikwijls voordelig nieuwe op de kop. Ons huis raakte vrij vol met een enorme tassencollectie waarvan de meeste modellen nooit het daglicht zagen. Op een dag opperde mijn man dat ik er wellicht iets mee kon doen. Ga ze verkopen, zei hij. Dat was het begin van mijn droom en na een lange en hobbelige weg, ben ik vandaag de dag een trotse verkoper van prachtige damestassen.

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website