ZIJook.nl
Image default
Mode en Kleding

Badmode voor 2015

In de badmode wereld zijn er voor komend jaar alweer een aantal leuke trends te zien. Sinds een aantal jaren zijn de tankini’s erg populair en ook de badpakken kunnen tegenwoordig weer gewoon door vrouwen gedragen worden. Toch blijven bikini’s onder vrouwen het meest populair. Dit is omdat deze in veel gevallen vrouwelijker ogen en minder bedekken. Op deze drie soorten badmode zullen in 2015 weer vernieuwende en trendy variaties zijn waaronder flattering, Sey V, hoog uitgesneden broekjes, all-over prints en natuurlijk weer veel nieuwe kleuren schema’s.

Bij zowel de bikini als de tankini zal er in 2015 veel met flattering gedaan worden. Dit is een trend die terug is van weggeweest, waarbij de tops los hangen voor een leuke nonchalante look. Ook geven vrouwen hierbij aan dat dit comfortabeler zit dan een normale bikini of tankini.

Een trend die in 2015 echt hot gaat worden is de Sey V. Bij de Sey V wordt er een diepe V-hals tot net boven de navel in het badpak verwerkt, dat ervoor zorgt dat er meer lichaam zichtbaar wordt. Dit is een variatie op het badpak wat het badpak een elegante look geeft. En dit zijn geen eigenschappen waar badpakken normaal gesproken om bekend staan.

Ook zullen veel bikini en tankini broekjes, of de onderkant van het badpak, in het aankomende badmode seizoen hoger uitgesneden worden. Dit wordt ook wel “high cut” genoemd en was in de jaren 80 erg populair. Het is waarschijnlijk wel even wennen om te zien, daarom wordt er verwacht dat de vertrouwede heupbroekjes nog niet uit het modebeeld zullen verdwijnen. Wel geeft de “high cut” weer een leuke frisse look en is vrouwelijk.

Verder komen de bikini’s, tankini’s en badpakken op de markt in veel all-over prints en in nieuwe kleuren schema’s. Voorbeelden hiervan zijn Arabische patronen in kruiden gerelateerde kleuren of subtiele pastel kleuren waarbij stiksels, kantjes en randjes een belangrijke rol spelen.

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website