ZIJook.nl
Image default
Kinderen

Ga voor een puntgaaf en stoer autobed voor je peuter

Peuters en gaan slapen. Het is een nachtmerrie van vele ouders. De nee-fase waarin je kind erg opstandig is tegen iedereen in zijn of haar omgeving. Dan is het aantrekkelijk om een peuterbed te kopen waardoor je kind wel graag naar bed gaat. Voor je zoon is een autobed erg leuk.Uiteraard wel wanneer hij ook fan is van auto’s en er graag mee speelt. In dit artikel nemen we je mee in het aanbod van de verschillende soorten autobedden die je kunt kopen. Zodat je een goed idee krijgt welk peuterbed leuk zou zijn voor jouw zoon. Direct alle stoere autobedden zien en kopen doe je hier.

De rode Lamborghini

Een van de snelste autobedden die je ooit hebt gezien. Dit bed ziet er zeer verfijnd uit en is afgewerkt met chromen details, zoals de bumper en velgen. De zijkanten zijn gemaakt van MDF hout. Je kunt er een regulier eenpersoonsmatras van 90cmx200cm in kwijt. Dit autobed combineert goed met een rode of zwart dekbedovertrek. Het is jammer dat de deuren van dit autobed niet zijwaarts open kunnen, zoals een echte Lamborgini, echter kan je kind makkelijk aan de voorkant of achterkant van dit autobed instappen. 

Grand Turismo

Een zeer snelle bolide waarmee je zoon binnen no time naar bed gaat en in slaap zal vallen. Grand turismo’s staan er om bekend om lange afstanden af te leggen op hoge snelheid. Hopelijk is dat ook voor de slaapkwaliteit van uw zoon het geval. Dit autobed bevat zeer veel sportieve details, zoals een mooie spoiler die ook als decoratieplank gebruikt kan worden. De zijkanten zijn verhoogd, waardoor je kind niet uit het bed kan vallen. De velgen en banden van de Grand Turismo zijn een ware eye-catcher! Je zou bijna zeggen dat deze echt zijn. Ze blinken enorm en de grote wielen en strakke vormgeving maken dit autobed retesnel.

24 hours Le Mans

Le Mans is een van de meest populaire race-events. Waar jaarlijks honderden teams, 24 uur tegen elkaar strijden om de snelste te zijn op het circuit van Le Mans, in Frankrijk. De auto’s die meedoen aan deze race, zijn zowel comfortabel als ontzettend snel! Net zoals dit mooie, rode Le Mans autobed. Het autobed is voorzien van een ontzettend sneluitziende spoiler, lichtmetalen sportvelgen en vlammen motief. Een heel erg stoer autobed! Dat ontzettend mooi zal staan in de jongenskamer.

Panther Power

Geen Jaguar, maar Panther Power! Een zeer stijlvolle sportwagen. Met een modern en luxueus design. De sportwagen die papa graag zou willen rijden! Maar dan in de vorm van een autobed. Gemaakt van MDF. Met blauwe gedetailleerde strepen over de rode body van het autobed. Welke de snelheid van deze bolide demonstreren. Je kind kan niet uit het bed vallen door de uitvalbeveiliging.

Politiewagen

De politie weet altijd boeven op te sporen en aan te houden met megasnelle auto’s. Ook dit politie autobed ziet er erg schitterend uit. Erg leuk voor je zoon wanneer hij graag later politieagent zou willen worden. Dit bed is natuurlijk ook erg geschikt om politieagent mee te spelen.

Een Londense dubbeldekker

Misschien een niet zo snel autobed, maar wel ontzettend leuk en praktisch. De Londense dubbeldekker biedt plaats aan slaapplek voor twee personen. Ideaal wanneer je op zoek bent naar een autobed voor twee kinderen, die samen slapen op één slaapkamer. Door de uitvalbeveiliging, kan je kind niet snel uit het bed vallen. Dit autobed is voorzien van veel leuke details, waaronder meer de chauffeurscabine met bus stuur en koplampen.