ZIJook.nl
Image default
Internet

Veel werkeloosheid onder postduiven

Veel werkeloosheid onder postduiven

Analoog is een woord waarvan steeds minder mensen de betekenis nog van weten. Digitaal is het nu helemaal. Steeds meer instanties gaan mee in deze digitale revolutie. De post wordt niet meer 6 dagen in de week bezorgd, je zorgpolis is de weg naar je brievenbus kwijt en ook de hoeveelheid kerstkaarten neemt af. Webmail heeft het allemaal overgenomen, dus postduiven ga maar met pensioen want jullie tijd is gekomen. Zo kun je beschikken over KPN webmail, Ziggo webmail of van een andere provider.

New York zo naast de deur

De wereld wordt steeds kleiner en daarbij je mogelijkheden groter. We hoeven niet meer weken te wachten op een antwoord uit het buitenland. Dankzij webmail online heb je met iedereen over de hele wereld contact en binnen een paar minuten een reactie. En daarbij is je webmail ook nog eens altijd open, dus nooit meer dat sprintje naar de brievenbus.

Post dat nooit stil zit

Door de komst van het internet is ook de snelheid van het leven drastisch verhoogd. Nu je contact kan hebben met de hele wereld zou je eigenlijk elk moment van de dag je webmail moeten controleren. Het zou geen goede revolutie zijn als ook daar geen oplossing voor zou zijn. Tegenwoordig is er de mogelijkheid om je smart-phone zo in te stellen dat je een melding krijgt als je een nieuw bericht binnen krijgt in je webmail. Altijd en overal de laatste informatie.

Jij hebt de controle

Nu webmail ons contact met de wereld heeft vergroot kan ook onze beleving groeien. Je dromen over werken in verre landen zijn nu realistischer dan ooit. Nooit meer de vraag waar je die ene brief ook alweer hebt gelaten of belangrijke papieren die verkreukeld zijn. Altijd je post bij de hand, waar je ook bent. Met de evolutie van de communicatie is ons leven veranderd in sneltrein van informatie waarvan je niets wilt missen. Dus hou je ogen goed open, want door webmail ligt de wereld aan je voeten.

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website

Gerelateerde artikelen

Beginnen met een website voor je start up

Wat is een badlift en hoe gebruik je het?

Hoe bereken je de afmetingen voor een douchebak?