Zijook

Ontdek deze bol.com tool voor het optimaliseren van jouw product

Ben je een zakelijk verkoper via bol.com? Weet je soms niet zo goed hoe je je product verder verbetert? Wil je graag inzicht in de data van je verkoopcijfers? Gelukkig heeft Vpara een bol.com tool ontwikkelt waarmee je niet alleen eenvoudig inzicht krijgt in de verkoop van je eigen product, maar ook in die van je directe concurrenten. Zo verbeter je je product én optimaliseer je je verkoopcijfers. De tool is geschikt voor zowel startende als ervaren verkopers.

Ervaar het gemak van deze research tool

Je maakt gebruik van deze tool van echte specialisten op het gebied van bol.com om alles uit de online verkoop van je product te halen. De tool bestaat uit een WinstCalculator, Product Tracker en een Review Tracker. Aan de hand van de WinstCalculator krijg je eenvoudig inzicht in je omzet, nettowinst, kosten en btw, zodat je altijd een overzicht hebt of investeringen zich uitbetalen en wat de online verkoop jou oplevert. Met de Product Tracker krijg je inzicht in de potentiële omzet van je product en die van andere verkopers om eventuele investeringen te doen. Met de Review Tracker heb je altijd bij de hand hoe klanten jouw product én die van concurrenten ervaren. Zo weet je precies welke zaken je moet verbeteren om een hogere reviewscore te krijgen. Wees de concurrenten een stap voor en til je zakelijke onderneming naar een hoger niveau. Ervaar het gemak van Vpara!

Profiteer van een alles-in-een-pakket

Heb je interesse in deze bol.com research tool van Vpara? Je neemt eenvoudig contact op met de specialisten, die al jouw vragen beantwoorden. Als je ervoor kiest deze tool aan te schaffen, dan profiteer je van een alles-in-een-pakket van Vpara. Hierin zitten alle features die je nodig hebt voor een soepele start met de software. Daarnaast probeer je het product eerst uit in de gratis proefperiode, waarin je onder begeleiding kennis maakt met de uitgebreide diensten van dit bedrijf.