Zijook

Kunststof leidingsystemen via de specialist

Kunststof leidingsystemen voor sproeiwater, luchtbehandeling, afvoer en chemicaliën kunt u verkrijgen via AZ Techniek. Dit bedrijf heeft zowel ervaring als expertise in huis waar het de engineering van kunststof leidingsystemen betreft. Ook in opslagtanks en overige kunststof apparaten is AZ Techniek meer dan thuis. Schakelt u de diensten in van dit bedrijf, dan bent u verzekerd van professionele hulp, kwaliteitsproducten en een eerlijke prijs.

Diverse typen kunststof leidingsystemen

Er zijn verschillende typen kunststof leidingsystemen op de markt. Bij AZ Techniek kunt u diverse van deze verschillende leidingsystemen verkrijgen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld afzuiginstallaties, suskasten, ventilatoren en doseerkasten. Deze kunnen door AZ Techniek volledig voor uw toepassing op maat vervaardigd en gemonteerd worden. Het is verder ook mogelijk leidingwerk van kunststof ten behoeve van andere toepassingen in onder andere PP, pvc, PVDF en HPE prefab te laten maken en op de gewenste locatie te laten monteren.

Kunststof apparatenbouw

Naast de levering en de montage van kunststof leidingsystemen bent u bij AZ Techniek ook aan het juiste adres voor de productie en engineering van andere kunststofproducten. Onder de kunststof apparatenbouw van dit bedrijf vallen onder meer doseerkasten, opslagtanks en gaswassers. In de werkplaats van dit bedrijf worden de benodigde materialen geprefabriceerd, waarna de montage efficiënt op locatie kan worden uitgevoerd.

Levering op maat

De vakmensen van AZ Techniek kunnen u van dienst zijn gedurende alle fases van een project. Dit geldt vanaf het ontwerp en de adviesfase tot aan de levering en montage van uw product. Tijdens dit proces worden uw specificaties en wensen gecombineerd met de expertise en ervaring van AZ Techniek. Op de gebieden van materiaalgebruik en vormgeving kunt u op gedegen advies rekenen. Bij dit bedrijf kunt u uitgaan van maatwerk. Daarbij is AZ Techniek flexibel. Heeft u een bestaande tekening waarop een nieuw installatie ingetekend moet worden? Dit kan voor u geregeld worden. U kunt bij AZ Techniek terecht voor volledige projecten of gedeelten daarvan.

https://aztechniek.nl