Horecavliegenvangers die voldoen aan de HACCP eisen

 

Het gevaar van insecten in de HACCP

Natuurlijk zijn insecten niet uit het mensen leven te verbannen. Echter kan het in de HACCP een ware nachtmerrie worden wanneer je voedingsmiddelen door insecten worden besmet. Binnen de HACCP regels die in heel nederland gelden staan 7 belangrijke voorschriften. Deze regels moe iedereen die in de HACCP actief is ook 100% naleven. Dit is van uiterst belang om een eventueel gezondheidsprobleem met consumenten te voorkomen.

Insecten weren buiten je horeca onderneming:

Je bedrijf gaat in principe tot je voordeur. Maar als het om je pand al enorm smerig is. Als er vuil rond zwervend vuil. Of nemen je naast gelegen horeca buren het allemaal niet zo nauw. Dan is het risico op problemen met insecten en ongedierte mogelijk niet te overzien.

Insecten en ongedierte weren in de Horeca onderneming:

Binnen is natuurlijk waar er met de voedingswaren wordt gewerkt. Mogelijk worden ze in de keuken bereid en in een restaurant deel opgegeten. Voortdurend hangen er natuurlijk mogelijke problemen in de lucht. Je kunt natuurlijk de domme pech hebben dat er veel vliegende insecten binnen jou horeca gelegenheid komen. Dit gebeurd natuurlijk altijd in de warmere en drukkere periodes. Wees daarom goed voorbereid. Voor slechts 100 tot 400 euro kun je elke insecten plaag binnen uw HACCP of horeca gelegenheid voorkomen. Hang een professionele vliegenvanger op. Deze werkt met een aanzuigsysteem en of kleefplaten. Hiermee voorkom je dat resten van insecten in voedsel kunnen belanden. De Flytrap Ft40 is hier een zeer mooi examplaar van. Deze wordt in veel Restaurants, Cateringbedrijven Slagerijen en bakkerijen en dergelijke gebruikt.

Bekijk alle vliegenvangers die geschikt zijn voor de horecabedrijven. Via Antivliegenshop.nl

 

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website