Vuurwerk kopen bij de expert!

Wilt u vuurwerk kopen? Dan moet u bij de Vuurwerkexpert zijn. Wij zijn de expert op het gebied van allerhande knal- en siervuurwerk en bieden een zeer uitgebreid assortiment dat bovendien ieder jaar weer wordt vernieuwd met waanzinnige producten die uw hart sneller zullen doen kloppen! Houdt u van lekker knallen? Kijk dan online naar de mogelijkheden. Ons aanbod is reuze en vele klanten gingen u voor. Het bestellen van vuurwerk bij de Vuurwerkexpert is zeer eenvoudig, want u kunt uw hele bestelling online afhandelen. Dat betekent dat u geen moeilijk gedoe heeft met het afhalen of lange tochten maken naar een speciaal afhaalpunt. Dat alles is verleden tijd bij de Vuurwerkexpert, want wij hebben afhaalpunten overal in Nederland. Of u nu in Utrecht, Zwolle, Leeuwarden, Amsterdam of elders woont. Er zijn overal afhaalpunten in de buurt waar u het vuurwerk dat u graag af wilt steken met Oud en Nieuw kunt ophalen. Als u graag een uitgebalanceerd pakket aan vuurpijlen en andere knallers wilt kiezen, kijk dan eens rustig online. Wij hebben zeer mooie pakketten voor u samengesteld. U kunt kiezen uit een zeer rijk aanbod. Ook doen wij mooie aanbiedingen en heeft u de mogelijkheid om uw eigen pakket helemaal zelf samen te stellen. Wat u ook graag wilt, we hebben het voor u! Het afsteken van mooie vuurpijlen in verschillende kleuren is erg leuk en de laatste jaren komen er ook steeds meer mogelijkheden bij. Het vuurwerk wordt steeds mooier en tevens veiliger. In Nederland mag u niet meer dan 25 kilo vuurwerk in huis halen. De overheid heeft een aantal wetten ingevoerd die er voor zorgen dat het afsteken van vuurpijlen veilig gebeurt. Ook is het zo dat u voor het aanschaffen van de pakketten minstens achttien jaar moet zijn. Deze regels zijn belangrijk omdat er op die manier wordt gewaakt over de veiligheid van de consument. Waar moet u op letten als u vuurwerk afsteekt? Dat zijn een aantal zaken die wij hieronder voor u op een rijtje hebben gezet zodat u er rekening mee kunt houden als u weer gaat genieten van uw mooie vuurpijlen:

  • zorg dat u nuchter bent als u de vuurpijlen afsteekt
  • zorg voor een solide ondergrond
  • richt de peilen altijd naar boven toe
  • neem voldoende afstand tot de peilen
  • controleer altijd eerst de lont

Vuurwerk afhalen op verschillende punten

De winkels waar u het pakket dat u koopt kunt afhalen, moeten allemaal een vergunning hebben. Omdat de verkooppunten verspreid over Nederland zijn, heeft niet een enkele winkel heel veel vuurwerk in de opslag. Dat zorgt ervoor dat er minder gevaar is. We kennen allemaal de ramp In Enschede nog wel. De opslag van vuurwerk op een plek is veel gevaarlijker dan gespreide opslag en daarom zijn er tegenwoordig meerdere afhaalpunten. Online hoeft u alleen maar uw postcode in te voeren en dan verschijnt het afhaalpunt dat het dichtst bij u in de buurt is direct. Zo weet u dus direct waar u uw pakket af wilt halen. Als u graag wilt weten wat we allemaal voor producten in ons assortiment hebben, dan kunnen wij ons voorstellen dat u aan de verpakking niet alles af kunt lezen. U wilt natuurlijk graag weten wat voor vuurwerk u in huis haalt. Daarom hebben wij speciaal voor u verschillende filmpjes online geplaatst. Deze kunt u op uw dooie gemak bekijken en zo geniet u van de leukste filmpjes en weet u meteen wat voor moois u in huis haalt. U kunt kiezen voor onze mooie aanbiedingen maar u heeft ook de mogelijkheid om uw pakket helemaal zelf samen te stellen. Als het eenmaal nieuw jaar is dan zult u blij zijn dat u een weloverwogen keuze heeft gemaakt.

Mooie en goede producten

Ieder jaar komt er nieuw vuurwerk op de markt en de medewerkers van de Vuurwerkexpert houden deze ontwikkelen nauwlettend in de gaten. Wij willen namelijk altijd het nieuwste vuurwerk aan kunnen bieden aan onze klanten. Dat is ook wat ze van ons verwachten en wij willen onze klanten natuurlijk geen moment teleurstellen! Wat kunt u eigenlijk allemaal verwachten als u bij ons een aankoop doet? Dat zijn een aantal zaken. Ten eerste weet u zeker dat u altijd kwaliteit in huis haalt. Daar staan wij namelijk voor en wij bieden alleen maar echte bijzondere en goede producten aan. Ten tweede kunt u er op rekenen dat u een goede prijs betaalt. Wij zijn de expert en kunnen u dan ook de beste aanbiedingen doen! Vervolgens kunnen wij u een zeer goede service bieden. Daarmee bedoelen we dat we altijd bereid zijn om u te adviseren over het vuurwerk dat u aan wilt schaffen. Als u niet precies weet waar u uit moet kiezen, dan kunt u gewoon bij ons uw vraag stellen. Wij zullen u dan altijd een paar leuke suggesties doen en als er een aanbieding in ons assortiment zit waarvan wij denken dat deze u aan zal spreken dan zullen wij u die suggestie zeker doen. Reken bij de Vuurwerkexpert dus altijd op een zeer goede service en een uitgebreide keuzemogelijkheid. Het pakket afhalen is tevens zeer eenvoudig. U bepaalt zelf het afhaalpunt, maar u bepaalt ook zelf de datum en het tijdstip waarop u het pakket afhaalt. Dat is super handig en snel!

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website