Zijook

Motorhelm kopen? Hier vind je de motorhelm die bij jou past!

Als je een motorhelm wilt kopen, dan houd je natuurlijk rekening met diverse factoren. Een motorhelm moet de juiste bescherming bieden, aansluiten bij het specifieke type rijder dat je bent en natuurlijk comfortabel zijn. Daarnaast ben je wellicht ook op zoek naar een motorhelm die aansluit bij jouw persoonlijke stijl of look. Voor een breed en divers aanbod aan motorhelmen kun je heel goed terecht bij ChromeBurner. Als internationale speler en grootste motorkledingspecialist van Nederland, helpen deze professionals jou graag bij het vinden van de helm die perfect aansluit bij jouw wensen en stijl. Je kunt hiervoor terecht in de winkel in Nieuwkuijk, maar ook in de webshop. Wil je online een motorhelm kopen, dan zijn de 360° foto’s van de motorhelmen van ChromeBurner super handig.

Kies uit diverse categorieën en merken

Bij ChromeBurner kies je uit verschillende categorieën en merken als je een motorhelm wilt kopen. Denk hierbij aan integraalhelmen en systeemhelmen, maar ook jethelmen en specifieke offroad- en cross motorhelmen vind je in het assortiment. Bovendien biedt ChromeBurner ook replicahelmen aan. Deze helmen zijn voorzien van designs van coureurs uit onder meer de World Superbike, MXGP of MotoGP. Wat betreft merken kun je bij ChromeBurner een motorhelm kopen van bijvoorbeeld ROOF, Scorpion, AGV, Nolan of Schuberth. Verder vind je ook onder meer Shark, Diesel, Airoh en X-Lite terug in het assortiment.

Ook hét adres voor het kopen van motorkleding

Naast motorhelmen kun je bij ChromeBurner ook motorkleding kopen. Je kunt terecht voor motorbroeken en motorjassen, maar ook volledige motorpakken. Daarbij heb je de keuze uit kleding die specifiek geschikt is voor een bepaald seizoen of gedurende alle seizoenen gedragen kan worden. Verder kun je motorkleding kopen die regenbestendig is. Ook wat betreft motorkleding zijn er diverse merken vertegenwoordigd in het assortiment van ChromeBurner. Zo kun je onder andere motorkleding kopen van REV’IT, PMJ, Lookwell, Segura, Alpinestars en ROKKER. Bestel online jouw gewenste producten en profiteer van een snelle levering. Bovendien worden er bij bestellingen boven de €50,- geen verzendkosten gerekend. Uiteraard ben je ook van harte welkom in de winkel van ChromeBurner.