Zijook

Jij zit er warmpjes bij!

Klussen doe je het liefst in de garage of in de schuur. Maar soms kan het zo koud zijn dat je handen er bijna vanaf vriezen. Je vrouw zal het zeker niet waarderen dat je je klusproject mee naar binnen verhuist. Dus er moet een andere oplossing verzonnen worden.

Nou, die oplossing is snel gevonden want had je wel eens gedacht aan een gaskanon? Met zo’n gaskanon heb je je schuur of garage binnen een mum van tijd opgewarmd. En in tegenstelling tot een verwarming op diesel stinkt het niet. Je kunt ze kopen met of zonder thermostaat. Maar degene met de thermostaat is uiteraard duurder. Je kunt het gaskanon ook uitzetten tegen de tijd dat je het warm genoeg hebt.

Zo’n gaskanon is ook ideaal als je een feestje in de tuin hebt. Je kunt de feesttent ermee opwarmen. En als je met een verbouwing in huis bezig bent en je hebt geen stopcontact in de buurt is het apparaat ook ideaal.

En als je even genoeg hebt van je klus in de schuur kun je de bladblazer even pakken om de losse blaadjes in de tuin op te ruimen. Je vrouw zal er blij mee zijn en het is nog een leuke klus ook. Bladblazers heb je met een benzinemotor of elektrisch. Als je niet al te veel buren hebt, is een bladblazer met een benzinemotor best prima. Maar de meeste mensen wonen toch in een buurt waarbij je rekening moet houden met je buren. Daar komt de elektrisch bladblazer goed van pas. Je hebt zelfs bladblazer die kunnen zuigen in plaats van blazen. Als er dan ook een opvangzak bij koop die je op je rug kunt hangen dan hoef je zelfs niet te bukken om de boel op te ruimen. Je gooit het zo in de groene bak.

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website