Ballonvaren, de leukste belevenis

Ballonvaren

Ballonvaren is een manier om de wereld opnieuw te leren kennen. Want vanuit een luchtballon ervaart u de aarde zoals een vogel dit doet: van bovenaf. Steden, dorpen, weilanden en wegen zullen nooit meer hetzelfde zijn als u deze eenmaal vanuit een luchtballon heeft gezien.

Woorden zijn eigenlijk niet toereikend om de bijzondere belevenis die ballonvaren is te omschrijven. Daarom brengt ballonvaartcentrum Geenhoogtevrees in Barneveld het ballonvaren binnen ieders handbereik door aantrekkelijke prijzen te hanteren en uitgebreide programma’s samen te stellen. Voor een volledig overzicht van onze prijzen, opstijglocaties en arrangementen gaat u snel naar Geenhoogtevrees.nl

De Gelderse Vallei, de Veluwe, het Groene Hart en de Utrechtse Heuvelrug zijn maar enkele van de schitterende natuurgebieden die u met een ballonvaart boven Nederland opnieuw zult kunnen ontdekken. Door middel van ballonvaren laat geenhoogtevrees.nl u deze regio’s op een unieke manier zien. Onze website bevat alle benodigde informatie en u kunt meteen boeken.

Foto’s zijn een mooie manier om uw ballonvaart mee vast te leggen, maar ook om er later weer van te kunnen genieten. Na afloop van het ballonvaren krijgt u van ons ook nog eens een luchtvaartcertificaat. Leuk om te laten zien aan uw vrienden en familie, als bewijs dat u een ballonvaart heeft gemaakt.

Maak van uw bedrijfsuitje een uitje waar nog lang over nagepraat zal worden: ga ballonvaren. U en uw team zullen verschillende dingen leren over de ballonvaart, de luchtballon zelf en hoe een vlucht in elkaar steekt. Vervolgens gaan u en uw team met een ervaren piloot een vlucht maken door de regio.

Superveilig, totaal ontspannen en geheel verzorgd genieten van spectaculair ballonvaren, dat is de ervaring die Ballonvaartcentrum Geenhoogtevrees u en uw naasten kan bieden. De onuitwisbare indruk die het ballonvaren maakt is ook beschikbaar voor mensen met hoogtevrees, want de unieke eigenschappen van het ballonvaren zetten dit mechanisme compleet buitenspel! Bekijk de site voor alle mogelijkheden!

Ballonvaren, de leukste belevenis

Ballonvaren is de meest veilige manier van vliegen. De mand komt tot borsthoogte en geeft een veilig gevoel, waardoor u zelfs wanneer u last heeft van hoogtevrees met ons mee kunt varen. De mand is ruim waardoor u niet direct aan de rand staat. Zo kunt u genieten van de stilte en het uitzicht.

Wie denkt Nederland wel te hebben gezien, moet zeker het avontuur van ballonvaren boven ons land eens ervaren. Vanuit de lucht ziet u pas goed hoe afwisselend het landschap eruit ziet. Met geenhoogtevrees.nl kunt u in overleg de opstijglocatie bepalen en bijvoorbeeld ballonvaren boven de streek waarin u zelf woont. Neem contact op via Geenhoogtevrees.nl.

Bij Geenhoogtevrees verzorgen wij ballonvaarten rond zonsopkomst en zonsondergang. Ons professionele team laat u de bijzondere sfeer waarin het ballonvaren plaatsvindt graag zelf ervaren en neemt u mee op een verrassende reis van uitzonderlijke schoonheid. Op geenhoogtevrees.nl leest u alles over onze opstijglocaties, arrangementen en aanbiedingen.

Ga mee op een adembenemend avontuur zwevend tussen hemel en aarde. Ballonvaren heet dit avontuur. Al sinds de uitvinding van de luchtballon heeft ballonvaren iets romantisch. En terecht. Want u weet pas echt wat zweven en vliegen is, als u in een luchtballon heeft gevaren.

Luchtballonnen vallen altijd op in de lucht en daardoor zijn het ideale reclamezuilen. Gaat u ballonvaren als club- of bedrijfsuitje dan bieden wij u de mogelijkheid om een spandoek van uw bedrijf of club te bevestigen aan de ballon. Zo wordt uw bedrijf bij heel veel mensen onder de aandacht gebracht, terwijl u geniet.

Om uw bedrijf bij uw zakenrelaties op de kaart te zetten, is een middagje ballonvaren een uitgelezen kans. Ons ballonvaartcentrum Geenhoogtevrees kan voor u een prachtige en zakelijk gedenkwaardige middag verzorgen, inclusief een hapje, een drankje en natuurlijk champagne. Neem contact op via geenhoogtevrees.nl om u te laten informeren over onze uitgebreide mogelijkheden.

Een ongekend spannend avontuur

Ballonvaren is een werkelijk unieke ervaring. U kunt tijdens een ballonvaart genieten van een adembenemend mooi uitzicht, terwijl de wereld kalm onder u door glijdt. Ballonvaartcentrum Geenhoogtevrees biedt u geheel verzorgde arrangementen om van elke gelegenheid een unieke ervaring te maken, die u en uw gasten nooit meer zullen vergeten.

Wist u dat u zich niet door hoogtevrees hoeft te laten tegenhouden als u altijd al eens vanaf grote hoogte naar de wereld heeft willen kijken? Door de unieke eigenschappen van een ballonvaart spelen de factoren die hoogtevrees veroorzaken geen rol in een luchtballon. Bij Ballonvaartcentrum Geenhoogtevrees kunt u zonder angst uw eigen horizon verbreden!

Ballonvaartcentrum Geenhoogtevrees is een vertrouwde naam in de ballonvaartwereld. Met onze ervaren crew vliegt u veilig, voordelig en goed verzorgd. Bedrijfsuitjes, familiefeestjes of gewoon omdat u het altijd al eens heeft willen doen; ballonvaren kan altijd! Kijk op onze site voor de arrangementen en opstijgregio’s, en boek uw vlucht vandaag nog.

Ga mee op een adembenemend avontuur zwevend tussen hemel en aarde. Ballonvaren heet dit avontuur. Al sinds de uitvinding van de luchtballon heeft ballonvaren iets romantisch. En terecht. Want u weet pas echt wat zweven en vliegen is, als u in een luchtballon heeft gevaren.

Niets zo spectaculair als ballonvaren. Wilt u ook een keer de lucht in met onze professionele piloten? Kijk op onze site voor de arrangementen en extra opties. U kunt uw ballonvaart bijvoorbeeld uitbreiden met een interessante workshop. Ook speciale VIP-ballonvaarten behoren tot de mogelijkheden. U leest er alles over op www. Geenhoogtevrees.nl.

Om uw bedrijf bij uw zakenrelaties op de kaart te zetten, is een ballonvaart een uitgelezen kans. Ons ballonvaartcentrum Geenhoogtevrees kan voor u een prachtige en zakelijk gedenkwaardige middag verzorgen, inclusief een hapje, een drankje en natuurlijk champagne. Neem contact op via geenhoogtevrees.nl om u te laten informeren over onze uitgebreide mogelijkheden.

Geenhoogtevrees organiseert het ballonvaren en laat u tezamen genieten van een originele belevenis. Reserveer het direct.

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website