Zijook

Kunststof pallets zijn perfect geschikt voor langdurig gebruik

Bent u op zoek naar pallets die langdurig gebruikt kunnen worden zonder in te leveren aan kwaliteit, denkt u dan eens aan kunststof pallets. Deze pallets zijn in verschillende soorten en maten verkrijgbaar bij Alpac. Dit bedrijf biedt duurzame kunststofoplossingen aan voor material handling. In hun uitgebreide assortiment vindt u onder andere plastic pallets. Er zijn verschillende soorten pallets waar u de keuze uit heeft. Zo zijn er pallets voor eenmalig gebruik, bijvoorbeeld voor de export. Maar er zijn ook pallets die geschikt zijn voor zwaarder transport en juist een lange levensduur hebben.

Kunststof bakken voor iedere toepassing

Heeft u niet alleen kunststof pallets, maar ook kunststof bakken nodig? Ook hiervoor is Alpac uw leverancier. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan stapelbakken, zoals gesloten bakken, maar ook geperforeerde bakken, broodkratten of vleeskratten. Daarnaast zijn er diverse kunststof bakken met deksels. Of u nu een scharnierend deksel wilt of een losse deksel, alles is mogelijk bij deze leverancier. Zijn er namelijk geen standaard producten die voldoen aan uw wensen, dan is maken zij het product op aanvraag voor u op maat. Door contacten met diverse spuitgietfabrieken in Europa zijn de mogelijkheden eindeloos. Daarnaast is het standaard assortiment op voorraad, waardoor u profiteert van een snelle levering van uw bestelling.

Kies uit het ruime assortiment

Alpac heeft al voor veel verschillende bedrijven uiteenlopende oplossingen mogen verzorgen. Daardoor zijn de medewerkers zeer ervaren en kunnen de productspecialisten u altijd van een passend advies voorzien. Naar wat voor materiaal u dus ook op zoek bent, of dit nu kunststof bakken of pallets zijn, er is altijd een duurzame oplossing te vinden. En met de hulp van deze specialisten is deze oplossing kostenefficiënt en praktisch in gebruik. Op de website vindt u meer informatie over het bedrijf en natuurlijk een overzicht van het ruime assortiment standaardproducten.