ZIJook.nl
Image default
Gezondheid

Libido algemene informatie en in details

Libido algemene informatie

Weet je wat ik me eigenlijk afvraag, kun je aan een man zijn uiterlijk zien of zijn libido hoog of laag is? Ik hoor er namelijk wisselende verhalen over maar ik persoonlijk denk dat je dit niet kunt zien, maar ik hoor wel eens tijdens het uitgaan, als een man erg behaard is ligt zijn libido hoog en dat van een kale man weer niet. Moet ik dit geloven? Of zijn dat gewoon van die bi verhaaltjes? Vaak hoor ik ook dat in het begin van een relatie het libido hoog ligt en hoe langer de relatie hoe minder het word. Maar het zal allemaal wel te maken hebben met bepaalde factoren in een relatie en persoon. Nou hoeft dit niet voor iedereen zo te gaan. Maar het klinkt een beetje raar als je iemand op de eerste afspraak vraagt ”Hoe ligt jouw libido”? Daar kom je vanzelf wel achter denk ik.

Redenen voor libido verhogen zijn:

  • Je voelt je beter en wordt beter in bed
  • Je kunt beter tegen een druk bestaan
  • Binnen enkele weken presteer je weer zoals vanouds.

Libido verhogend middel

Er zijn verschillende soorten middelen om je libido te verhogen, ik heb dan ook al een aantal middelen uitgeprobeerd. Ik moet toegeven dat sommige producten niet goed werken maar sommige zeker ook wel. Laatst een aantal maanden een poeder gebruikt in met fruitsapje, hier was ik dan ook positief over. Maar nu wil ik iets anders gaan proberen, ik heb gekeken naar geranium, dit is een libido verhogend middel. Wij kennen een geranium als een plant, maar het is eigenlijk een geslachtsplant en komt goed van pas in producten. Heeft  trouwens iemand ervaring met dit middel? Bij de omschrijving staat dat het voornamelijk emotioneel werkt. Het zorg dat je je kwetsbaar durft op te stellen en je overgeeft om verwend te worden. 

Als dit echt zo een emotionele werking heeft, zou ik dat graag willen uitproberen. Dus als iemand hier meer over weet te vertellen? Graag alle tips zijn welkom!

 

Het antwood:

Libido Verhogen man

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website

Gerelateerde artikelen

10 vragen over massage, die je niet durft te stellen

Bleekmiddel voor donkere huid

Een kaakcorrectie of een beugel?