ZIJook.nl
Image default
Gezondheid

Hoe kom ik van donkere knieholtes af?

Hoe kan je het beste je knieholtes bleken

Het hebben van donkere knieholtes kunnen je behoorlijk onzeker maken. Er zijn meerdere mensen die hier last van hebben en de oorzaak is niet altijd bekend. Je kunt je knieholtes bedekken zodat je je minder onzeker voelt, maar dit kan voor veel belemmeringen zorgen.

Hoe voorkom ik donkere knieholtes?

Donkere knieholtes kunnen ontstaan door overmatige pigmentatie. Deze pigmentatie kan door verschillende dingen veroorzaakt worden. De belangrijkste veroorzaker is meestal zonlicht. Zonlicht zorgt voor de aanmaak van melanine, een stofje wat zorgt voor de donkere kleur. Verder kan het hormonale invloeden hebben, hier kan je niet veel aan veranderen.

Hoe kom ik van donkere knieholtes af?

Probeer de knieholtes ongeveer één keer per maand een goede scrubbeurt te geven. Vervolgens kan je de knieholtes insmeren met een vette bodycrème. Deze vette bodycrème kan je tussendoor vaker gebruiken. Je zult zien dat de knieholtes er al een stuk beter uitzien. Ben je nog steeds niet blij met je donkere knieholtes? Dan is het een optie om gebruik te maken van een blekende crème. Deze crème zorgt ervoor dat de huid gebleekt wordt, waardoor de knieholtes minder donker worden.

Skinlight crème tegen donkere knieholtes

De crème wordt ook wel Skinlight genoemd en is een Nederlands product. Het fijne aan dit product is dat het 100% natuurlijk is. Het bevat geen parfum en is PH neutraal. Dit betekent dat het product geen schade zal aanrichten aan je huid, zelfs niet aan de meest gevoelige huid.

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website

Gerelateerde artikelen

10 vragen over massage, die je niet durft te stellen

Oncologische revalidatie in Tilburg

Zadelstoel uw comfortabele zadelkruk met rugleuning!