ZIJook.nl
Image default
Gezondheid

Help ik heb een laag libido

 

Help ik heb een laag libido

Het hebben van een laag libido is vaak niet meteen reden tot paniek. Een laag libido kent namelijk vaak vele onschuldige oorzaken. Deze oorzaken zijn vaak gemakkelijk te verhelpen waardoor uw klachten verdwijnen. De oplossing ligt vaak bij de basis. Wanneer de basis verstoord raakt kunnen er allemaal factoren ontstaan waarom uw weerstand verminderd en uw zin in intimiteit verdwenen is.

 

Oplossing laag libido vrouwen

De oplossing om van een laag libido naar een normaal libido te gaan is zeker mogelijk. Pas onderstaande tips toe en kijk het een week aan. Geen verschil? Bezoek dan de huisarts. Het bezoekende van de huisarts is sowieso geen slecht idee. Een laag libido komt namelijk heel vaak voor. Echter gaat bijna niemand ervoor naar de huisarts. In sommige gevallen zonde, bijvoorbeeld bij pijnklachten, de huisarts kan je dan een middeltje voorschrijven waardoor de pijn minder wordt. Zo kun jij je gedachten rust geven en denken aan ontspannende zaken zoals intimiteit.

  • Eet gezonder: gezond eten is en blijft een belangrijke factor. Soms schiet het er even bij in en eet je zo een paar dagen tot een week geen groente of fruit. Dat lijkt heel onschuldig, maar je lichaam heeft dat toch echt nodig. Om goed te funtioneren is het belangrijk om goede voedingsstoffen binnen te krijgen. Probeer dus voldoende fruit, groente, eiwitten, noten en water binnen te krijgen.

  • Beweeg meer: meer bewegen is vaak het eerste advies dat wij geven aan mannen met een laag libido. Bij mannen betekent dat namelijk vaak dat zij een slechte doorbloeding hebben naar hun erozones. Echter is het ook belangrijk voor de vrouw om genoeg beweging te krijgen. Je hoeft nu niet meteen een sportabonnement af te nemen, maar neem wel weer eens de trap, loop een iets groter blokje om en ga in de pauzes naar buiten.

 

Meer advies?

Bezoek dan Libido verhogen vrouw

 

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website

Gerelateerde artikelen

Hoe verlaag je je bloeddruk

Impotentie of Erectieproblemen

Vaxs Creme maakt de huid strakker