e-sigaret

E-sigaret

Als u last hebt van rokers doordat ze alles bevuilen met hun vieze geurtjes, dan kunt u er voor kiezen om verfrissers in huis op te hangen of door het te verbieden om te roken in uw huis. Dat is uw goed recht, het is immers uw plek. Voor openbare gelegenheden ligt dit weer compleet anders. Het heet niet voor niets “openbare gelegenheden”. Toch heeft de overheid besloten om een rookverbod in te stellen. Dat gebeurde een aantal jaren geleden en dat heeft het uitgaansleven veel goeds gedaan. Vooral veel jongeren worden nu behoed tegen vieze geuren maar vooral tegen gevaarlijke stoffen. Een sigaret waar weinig van dit soort stoffen in zit is de e-sigaret. Niet alleen kunt u er zelfs voor kiezen om een e-sigaret te kopen waarin totaal geen nicotine meer zit, ook als u het wat moeilijk vindt dan kunt u er voor kiezen om wel de nicotine te blijven roken met behulp van de e-sigaret. De teer en koolstofmonoxide zijn in ieder geval verdwenen. Deze gevaarlijke stoffen, die je kunt vergelijken met stoffen die worden gebruikt om voedsel op het land mee te beschermen, moeten niet in een menselijk lichaam terecht te komen. Dat moge duidelijk zijn. Toch zijn vele mensen verslaafd en dat is een grote zonde. De negatieve gevolgen zijn niet te overzien. Op korte termijn krijg je er een slechte conditie door, kost het klauwen met geld en zal je omgeving je met scheve ogen aankijken. Op de langere termijn zorgt het voor een sneller verouderingsproces, kortom: u sterft jonger dan noodzakelijk is. Dat is toch niet de bedoeling? Kies dan ook voor de e-sigaret. De e-sigaret zal uw leven doen veranderen. Niet alleen mag u weer binnen roken, de uitlaat laat slechts waterdamp door, ook leeft u een stuk gezonder, helemaal als u voor de nicotinearme e-sigaret gaat. Kijkt u bijvoorbeeld eens op de website van premiumsmoking.nl. Daar kunt u de e-sigaret nu gaan bestellen.

De handige en gezonde e-sigaret

Een e-sigaret is tevens een geweldige aanvulling van je outfit. Roken is eindelijk weer stoer, mits je het veilig doet. Niemand zit nog te wachten op de tabak rokende of sigaar rokende persoon die met zijn of haar stank een feestje komt verpesten. Toch was dit vroeger een stijlfiguur waar je U tegen zei. Veel mensen zijn helaas gaan roken en er werd in het begin zelfs beweerd dat het goed voor je was. Uiteindelijk raakte je verslaafd en zie er dan nog maar eens vanaf te komen. Dat gaat niet zo maar want een psychische verslaving is een enorm zwaar iets. Pas door gebruik te gaan maken van de e-sigaret zal ook u het lukken om de sigaret voorgoed naast u neer te leggen. Het staat daarnaast ook veel cooler en het is dan ook een van de meer hippe uitvindingen van de afgelopen tijd. Neem het maar aan dat de e-sigaret het erg goed doet op feestjes. Iedereen, zeker de rokers, zal zich afvragen wat de voordelen van dit machientje zijn en waar het naar smaakt. Het mooie aan de e-sigaret is dat u dit dan direct kunt laten zien. U kunt het doorgeven zonder bang te zijn dat mensen opeens gaan roken. Men kan simpelweg niet meer verslaafd raken, mensen worden er niet meer ziek van en het kan aldus weer in huis of in een restaurant gerookt worden. De voordelen zijn groot, dat blijkt wel uit voorgaande passage. Wij raden dan ook zeker aan om het een kans te geven. Een e-sigaret hoeft helemaal niet duur te zijn. Als u naar eerdergenoemde website gaat dan vindt u daar alles wat u nodig hebt om aan een e-sigaret te komen. Dat is het voordeel van internet, u kunt er dag en nacht bij, het online bestelen en het binnen enkele dagen aan huis verwachten.

Oplossing van de eeuw?

Het is van harte te hopen dat de e-sigaret voor een revolutie zal zorgen zodat men een gezonder leven met minder risico’s zal nemen. Het is een van de vreemde verslavingen waar men niet zo moeilijk over doet. Terwijl bijvoorbeeld een lichte vorm van alcoholisme absoluut niet goedgekeurd wordt. Dat is ook zeker niet een gezond iets, maar het weegt niet op tegen een jarenlange nicotineverslaving. U hoeft maar naar de persoon te kijken om genoeg te weten. Daarom is het prettig dat de accijns omhoog blijven gaan en dat de leeftijd waarop mensen tabak mogen kopen verhoogd en verscherpt is. Deze leeftijd ligt al boven de achttien jaar. Hopelijk gaan minder jongeren hierdoor de stap naar tabak maken. Als ze dan toch zo nodig willen roken, koop dan de e-sigaret. Hier kan je veel langer mee doen, de accu gaat langer mee en de vullingen kunnen soms een hele week meegaan voordat ze vervangen moeten worden. Het leuke aan de e-sigaret is dat er verscheidene smaken zijn waaruit je kunt kiezen. Wil je graag een oorspronkelijke tabakssmaak dan kan dat, maar een fruitige of exotische smaak valt ook zeker eens te proberen. Wilt u meer informatie over dit handige hulpmiddel om geleidelijk aan af te bouwen met roken? Dan dient u eventjes naar de site te gaan. Daar vindt u vrijwel alle informatie die van pas zal komen bij uw besluit. Zit u dan toch nog met vragen dan kunt u op andere manieren contact opnemen zoals:

  • bijvoorbeeld door te mailen
  • te bellen
  • of het contactformulier in te vullen
Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website