ZIJook.nl
Image default
Gezondheid

5HTP ideaal om slaapproblemen te voorkomen

5-HTP  is een verbinding binnen het lichaam van de mens die aangemaakt wordt uit aminozuren. Het aminozuur wordt in het bloed van de hersenbarrière op zijn beurt weer omgezet tot het zogenaamde 5-HTP. Hiermee is het de voorloper van serotonine, wat op zijn beurt weer verantwoordelijk is voor de gemoedstoestand van de mens. Door omstandigheden kan het niveau van deze serotonine binnen de hersencellen ontregeld worden. Supplementen bieden hiervoor dan ze perfecte uitkomst op dit weer in orde te krijgen.

Topvitamins heeft in haar aanbod tal van supplementen op het gebied van 5-HTP die slaaptekorten ,verlies van gewicht en andere lichamelijke klanten moet voorkomen. Diverse wetenschappelijke onderzoeken tonen aan dat het gebruik van dit supplement er op een natuurlijke wijze voor zorgt dat er serotonine wordt aangemaakt om de hersenen te stimuleren. Het gebruik hiervan heeft een veel groter effect dan de standaard medicatie die wordt gebruikt voor mensen die lijden aan een tekort aan serotonine. 

Serotonine heeft daarnaast een zeer bepalende rol bij eetlust, het kan voor een gevoel zorgen van verzadigdheid dat wil dus zeggen dan met sneller een vol gevoel zullen krijgen. Een gevolg van laag serotonine niveau is dat er een welbekend koolhydraatverslaving kan ontstaan.

De twee meest gehoorde slaapstoornissen zijn : als eerste het slecht in slaap komen en op nummer twee het moeite hebben met doorslapen nadat men is wakker geworden gedurende een nacht. Tijdens dit proces zet het lichaam de serotonine om in melatonine. Daarom is het van enorm groot belang dat de mens een genoeg aan serotonine in het lichaam heeft. Het gebruik van 5-HTP kan er dus voor zorgen dat je weer heerlijk kunt gaan slapen en daarnaast is er wetenschappelijk aangetoond dat het gebruik van dit middel er mede voor zorgt dat andere slaapproblemen ook verholpen zullen worden. 5 HTP geeft zeer rap en effectief resultaten op de korte termijn weer.

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website

Gerelateerde artikelen

Weet jij welke lustpil vrouwen kopen?

Leer nu doeltreffend communiceren door middel van een training

Sneller zwanger worden door maca poeder