ZIJook.nl
Image default
Eten en drinken

Uniek café en restaurant voor groepsarrangementen

In het Liemerse Duiven is een nieuw grand café-restaurant bij Welling geopend. Naast alle mogelijkheden om hier van de heerlijke keuken komen te genieten binnen het restaurant is er juist ook veel te doen voor grote groepen gasten. Wanneer u een verjaardagsfeest, bruiloftsfeest, bedrijfsfeest, huwelijksfeest of receptie of een teambuildingsdag wilt organiseren, bij welling in Duiven is dit allemaal mogelijk. Vanwege de unieke locatie in het hartje van Duiven met leuke winkels en voldoende parkeergelegenheid zijn er voldoende mogelijkheden om hier een klein of groot feestje te organiseren. Naast de ervaring vanuit de catering is er ook voldoende kennis aanwezig om zeer grote feesten te organiseren.

Groepsarrangementen of op maat

Omdat wij altijd de wensen van onze gasten centraal willen stellen zullen wij heel goed luisteren naar uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld een themafeest geven met speciale wensen voor de live muziek dan denken wij hier graag met u mee. Vanwege de vele contacten die wij onderhouden zijn er voldoende mogelijkheden te bedenken. Een live band, podium, DJ of rustige achtergrondmuziek door een pianist alles is mogelijk. Maar ook een rode loper, bruidstaart, informeel diner of een huwelijksvoltrekking op locatie is mogelijk. Voor groepsactiviteiten kan dit zelfs in de mooie omgeving worden geregeld waar wij zorgen voor de drankjes en eten.

Bufetten en of bedrijfsborrels

Wilt u met uw bedrijf een locatie voor een bedrijfsdag waar u kunt overleggen in een informele sfeer dan kan dit in onze VIP ruimte. Tot wel 100 man kunnen wij hier ontvangen in een besloten ruimte waar aan alles is gedacht. Wifi, audiovisuele middelen als ook een goede lunch of diner is op deze locatie uitstekend te serveren. U kunt er ook een gezellige avond organiseren met uw medewerkers of gewoon een bedrijfsborrel met hapjes. Bij Welling in Duiven is the place to be.

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website