ZIJook.nl
Image default
Eten en drinken

Gezonde bessen en zaden

Bent u op zoek naar een populaire top 3 van superfoods? Dan ben je hier aan het juiste adres. In dit artikel zetten we namelijk de meest populaire superfoods op een rijtje. Deze foods zijn lekker en makkelijk te bereiden en te verwerken in salades en smoothies. Iedereen kan deze superfoods bereiden.

  1. Goji bessen

Dit is wel de meest bekende superfood die er op het moment is. Dit komt omdat hij makkelijk is te verwerken in een salade. Daarbij is deze superfoods ook ongelovelijk gezond en heeft heel veel positieve bijwerkingen. Werkt namelijk goed bij je afweersysteem, voor je libido, remt de veroudering af enzovoorts. Je bent gek als je dat niet probeert. Iedere dag een handje Goji bessen is al genoeg om te kunnen genieten van deze bijwerkingen.

  1. Acai bessen

Deze bessen zijn heel erg gezond, maar ook lekker zoet. Hierdoor zijn veel mensen gek op deze bessen en worden ze veel verwerkt in salades en smoothies. Ze zijn ook erg goed voor het afweersysteem en je krijgt er meer energie van. Oftewel je gaat er beter van in je vel voelen.

  1. Chia zaden

Deze worden veel gegeten omdat ze veel omegavetzuren-3 bevatten. Verder vinden veel mensen deze zaden ook lekker. Handig is dat je deze zaden overal aan kunt toevoegen. Zoals bijvoorbeeld je dessert.

Kortom, deze superfoods worden veel gegeven. Veel mensen zijn er ook enthousiast over en willen niet anders meer. Ze zijn gezond, je gaat je er beter van voelen en ze zijn ook nog lekker. Mooier kan toch niet? Enorm veel sporters maak ook gebruik van deze gezonde bessen en zaden. Zo kunnen ze ook heel goed toe worden gevoegd aan het rijtje supplementen waar atleten gebruik van maken.

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website