ZIJook.nl
Image default
Eten en drinken

Catering Almere

Your Choice Catering Almere

Is er een baby geboren of is er een jubileum? Dan moet er een feest gegeven worden. Dat kost een hoop geregel en gedoe wanneer je het zelf wilt doen. Boodschappen, hapjes klaarmaken en je gasten bedienen nemen zoveel tijd in beslag dat je er zelf niet aan toe komt om ervan te genieten. Dan is het een idee om Your Choice Catering Almere in te schakelen. Niet alleen voor particuliere feesten ben je aan het juiste adres, ook personeelsfeesten of netwerkborrels kunnen georganiseerd worden door deze cateringservice. Op deze manier ben je niet alleen verzekerd van een succesvolle feestpartij of borrel, maar gun je jezelf ook de tijd om met je gasten te praten.

 

Zakelijk

Zou het bedrijfsrestaurant wat jou betreft wel een update kunnen gebruiken? In het bijzonder wanneer er overuren gedraaid worden is het fijn als de werknemers een gezonde en vullende maaltijd kunnen nuttigen. Van broodjes tot een volledig verzorgde warme maaltijd: het is bij Your Choice Catering mogelijk. De grootte van je bedrijf doet er niet toe, alleen je wensen. Je kunt een offerte op maat laten maken voor jouw onderneming. Het serviesgoed zit bij het eten inbegrepen en wordt meegeleverd.

 

Recepties en borrels

Voor speciale events kent Your Choice Catering Almere vele mogelijkheden. Ze zijn ervaren en bedreven in het verzorgen van recepties en borrels. Welke locatie dit wordt georganiseerd, kies jij zelf uit. De benodigde tafels, hapjes en dranken worden dan op locatie gebracht en daar opgesteld. Voor de prijs van 19,50 per persoon genieten de gasten drie uur lang van zowel koude als warme borrelhapjes en alle dranken, inclusief prosecco bij ontvangst. Er staat dan ook personeel klaar om de hele avond de gasten te bedienen, zodat je nergens omkijken naar hebt.

 

Buffetten en barbecues

Een buffet kan een formele aangelegenheid zijn en onmisbaar als het gaat om het leggen van netwerkcontacten. Wil je je het buffet wat informeler maken? Dan kun je gaan voor een walking dinner, waarbij kleinere hapjes worden geserveerd die ook staand gegeten kunnen worden. Er is tevens de mogelijkheid om zelf een buffet samen te stellen. Nog informeler is een barbecue, maar zeker ook een geschikte manier om daarmee een geslaagd personeelsfeest te organiseren. Kijk op de website http://www.cateringservice-almere.nl/ voor meer informatie en de prijzen. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden, want die zijn eindeloos.

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website