Zonnepanelen met een hoog rendement bij Tenten Solar

Zonnepanelen met een hoog rendement bij Tenten Solar

Bent u op zoek naar zonnepanelen met een hoog rendement? Bij Tenten Solar Zonnepanelen vinden we het belangrijk om u een zo goed mogelijk advies te geven bij de aanschaf van zonnepanelen, daarom geven we u een aantal tips voor het verkrijgen van een hoog rendement met zonnepanelen. Onderstaand treft u een aantal tips.

Tip 1: kies voor kwalitatieve zonnepanelen

Het rendement van zonnepanelen wordt onder andere bepaald door het type zonnepanelen dat u kiest, en de kwaliteit daarvan. Bij Tenten Solar bent u aan het juiste adres voor de aanschaf van de volgende soorten zonnepanelen:

  • Polykristallijne zonnepanelen
  • Monokristallijne zonnepanelen
  • Full Black zonnepanelen
  • Dunne film zonnepanelen

In vergelijking met polykristallijne zonnepanelen, hebben monokristallijne zonnepanelen een iets hoger rendement. Dunne film zonnepanelen hebben daarnaast nog een hoger rendement. Bij Tenten Solar Zonnepanelen kunt u o.a. Solar Frontier dunne film zonnepanelen kopen, deze geven gemiddeld 10% meer rendement dan de reguliere zonnepanelen.

Tip 2: kies de juiste plaats voor uw zonnepanelen

Zonnepanelen moeten op de meest optimale manier geïnstalleerd worden, om een zo hoog mogelijk rendement te behalen, zo vangen ze immers het meeste zonlicht op. De meest optimale opstelling voor zonnepanelen is onder een hoek van 35 graden. Daarnaast is het rendement, en daarmee de opbrengst van uw zonnepanelen, het hoogst als het dak waarop de zonnepanelen op geplaatst worden op het zuiden (van zuidwest tot zuidoost) gericht is. Ons ervaren installatie team is u graag van dienst bij het installeren van het zonnepanelen systeem op uw dak.

Tip 3: Kies een efficiënte omvormer

Vergeet de omvormer niet! Niet alleen de juiste zonnepanelen, maar ook de juiste kwalitatieve omvormer levert een bijdrage aan het rendement van uw zonnepanelen installatie. Ga voor een omvormer die past bij uw systeem en laat u hier goed over informeren. Bij Tenten Solar werken we met de gerenommeerde merken SAJ omvormers en SMA omvormers. Daarnaast kunt u bij ons ook de SolarEdge Optimizer omvormer aanschaffen. Deze omvormer maakt van uw zonnepanelen slimme zonnepanelen. Het resultaat? Tot 25% meer energie uit uw pv-installatie.

Tip 4: kijk naar de vermogensgarantie

Als laatste is het ook belangrijk om te kijken wat de vermogensgarantie van zonnepanelen is. Gemiddeld hebben zonnepanelen een levensduur van ten minste 25 jaar. Echter na verloop van tijd loopt het vermogen van de zonnepanelen wel iets terug. Daarom geven fabrikanten vaak een garantie op het minimale vermogen dat een paneel na 25 jaar nog levert. Voor een zo aantrekkelijk mogelijke terugverdientijd kiest u voor zonnepanelen met een vermogensgarantie van 90% na 10 jaar en 80% na 25 jaar.

Meer informatie aanschaf zonnepanelen

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een zonnepanelen installatie met een hoog rendement? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via +31 544 35 33 48 of mail naar info@tentensolar.nl

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website