Nexus 5

Nexus 5

Afgelopen maand heb ik een nieuwe smartphone aangeschaft bij Foon4u, de Nexus 5 van LG. En wat een goede telefoon is dat zeg! Aangezien mijn abonnement afliep was ik in de gelegenheid een nieuw toestel aan te schaffen. Na lang twijfelen heb ik voor de Nexus 5 gekozen. Daar had ik de volgende redenen voor. Ten eerste heb ik lange tijd een IPhone gehad. Niks ten nadele van de IPhone, dat is een prima apparaat. Ik wilde gewoon weer wat anders. Dat heeft met name met mijn persoonlijkheid te maken, ik ben nogal vluchtig en verander vaak van persoonlijke stijl. En in mijn beleving hoort de smartphone daarbij. De Nexus 5 vind ik nu erg goed bij mij passen. Het is een modieus toestel maar is niet uitbundig. Begrijp je wat ik bedoel? Een tweede reden om voor de Nexus 5 te kiezen heeft te maken met de goede technische vermogens van de Nexus 5. Zo is het toestel uitgerust met het nieuwste besturingssysteem van Android. Dit zorgt ervoor dat alle apps zeer snel draaien op de Nexus 5. De processor van de Nexus 5 is ook van zeer hoge kwaliteit. Last but not least zit er ook nog een acht megapixel camera op. Voor mij persoonlijk is de camera van groot belang aangezien ik bijna alles wat ik doe, in mijn vrije tijd dan, vast leg met de camera. Ik moet er niet aan denken dat ik al die mooie herinneringen vergeet. Met de Nexus 5 heb ik de mogelijkheid messcherpe foto’s en HD kwaliteit films te maken. Perfect dus! Een derde en belangrijke reden is dat weinig andere mensen de Nexus 5 hebben. Ik mag graag het idee hebben dat ik uniek ben. Sterker gezegd, ik ben natuurlijk uniek en dat draag ik ook graag uit. Daar zit met name het verschil met anderen denk ik. Iedereen is uniek, alleen lang niet iedereen neemt er de moeite voor om dat uit te dragen. De wereld zou er zovele malen kleurrijker uitzien wanneer iedereen zijn eigen uniciteit omarmt. De Nexus 5 symboliseert dat voor mij, hoe gek dat misschien ook klinkt. Ik ben dus echt heel erg tevreden met dit prachtige toestel van LG.

Nexus 5 voor een scherpe prijs

Het moge duidelijk zijn waarom ik voor de Nexus 5 heb gekozen. Hoe ik de Nexus 5 heb gevonden is ook nog een verhaal. Toen ik mij besefte dat mijn abonnement afliep ben ik het internet gaan afspeuren naar de beste deals. Al snel kwam ik uit op de website van foon4u. Zij zijn een onafhankelijke telecom vergelijker. Dat betekent dat je op hun site een helder overzicht kunt vinden van allerlei smartphones gecombineerd met verschillende abonnementen. Toen ik eenmaal deze site had gevonden heb ik geen enkele andere site meer bezocht. Alle informatie die ik nodig had voor het maken van mijn keuze kon ik namelijk op deze site vinden. Wat een verademing dat deze website bestaat! Het was ook op deze site dat ik voor het eerst met de Nexus 5 in aanraking kwam. Tot die tijd, vergeef me, had ik nog nooit van dit LG toestel gehoord. Natuurlijk wist ik wel van het bestaan van LG af, van de Nexus 5 had ik echter nog nooit gehoord. Mijn aandacht werd direct getrokken door de foto van het toestel. Het is namelijk een mooi toestel om te zien, althans dat is mijn bescheiden mening. Na het lezen van de technische specificaties raakte ik helemaal enthousiast. En dit was dus allemaal te vinden op de site van foon4u. Nadat ik had besloten dat ik een Nexus 5 wilde ben ik er een goed abonnement bij gaan zoeken. Voor mij is het belangrijk dat ik genoeg belminuten heb aangezien ik nogal een kletskous ben. Er hoeft maar iets te gebeuren of ik pak de telefoon om het met mijn vrienden te bespreken. Ik krijg daar eigenlijk best veel commentaar op dat ik zoveel bel. Mijn moeder maakt zich daar het drukst over, ze vindt het allemaal weggegooid geld. Ach ja, dat mag ze vinden. Ik trek me daar verder niet veel van aan. Maar goed, terug naar de Nexus 5. Door het handige overzicht dat foon4u op hun site presenteert was het kiezen van een abonnement een eitje. Dat heeft denk ik niet langer dan een half uur geduurd. Ik heb het toen maar direct in orde gemaakt en twee weken later had ik de telefoon in huis. Dat noem ik nog eens service! En gelukkig kwam het pakketje in goede orde aan. Er is niks zo verveldns als iets kapot geleverd wordt. Zeker wanneer je er zo lang op verheugd hebt als ik heb gedaan.

De voordelen op een rijtje

Wat zijn nu dan de voordelen van een Nexus 5? Ik zal ze hieronder nog eens rustig op een rijtje zetten.

  • Zeer snelle en technisch hoogstaande smartphone.
  • Beschikt over een goede camera.
  • Batterij gaat lang mee.
  • En ook nog eens zeer scherp geprijsd!

De prijs heeft mij echt verbaasd. Hoe kan zo’n mooi toestel nou zo goedkoop zijn? Op die vraag heb ik het antwoord nog niet weten te vinden. Wellicht is dat ook helemaal niet belangrijk om te weten. Feit is dat het heel prettig is dat er blijkbaar ook nog betaalbare smartphones bestaan! Daarom kan ik iedereen aanraden een telefoon van LG aan te schaffen en het dan ook via foon4u te regelen. Dan weet u zeker dat het goed komt!

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website