Zijook

Galaxy S4

De galaxy S4, daar zeg je geen nee tegen

Ben je op zoek naar een nieuwe telefoon? Kom naar foon4u.nl! Natuurlijk kijk je even goed rond, je zit immers weer een poosje vast aan het toestel als je eenmaal een abonnement afsluit. Voor veel mensen is de Samsung galaxy S4 de beste optie. Het is een state of the art smartphone die sinds maart 2013 op de markt is. Omdat de S5 eraan zit te komen kun je de galaxy S4 tegen een mooie prijs aanschaffen. Je koopt een toestel dat mooi is vormgegeven en voorzien is van de allerlaatste technische snufjes. De galaxy S4 lijkt qua uiterlijk op de S3, maar er zijn wel degelijk dingen veranderd, verbeterd:

  • Het scherm van de galaxy S4 is groter dan dat van zijn voorganger: het is nu vijf inch qua doorsnede.
  • De behuizing van de galaxy S4 is kleiner dan die van de S3: de telefoon is smaller en ook lichter! Het toestel weegt slechts 130 gram.

Als je nog niet eerder een toestel van Samsung hebt gebruikt dan zal het gemak waarmee je de galaxy S4 hanteert je verrassen. Het grote scherm maakt het uitermate gemakkelijk om te navigeren en het apparaat is überhaupt erg gevoelig: het reageert niet met een vertraging op je aanrakingen of bewegingen, zoals minder geavanceerde telefoons geneigd zijn te doen. De galaxy S4 is er voor jou: je merkt niet dat het een machine is die opdrachten van jou moet verwerken, het ding reageert ontzettend snel zodat je haast de indruk krijgt dat deze telefoon aanvoelt wat jij van hem wil. Het wordt een verlengstuk van jezelf: je communiceert ermee op de meest uiteenlopende manieren, en dat is precies waar zo een apparaat voor bedoeld is.

Technische specificaties van de galaxy S4

Om een goede keuze te maken is het uiteraard belangrijk om te weten wat de galaxy S4 je precies kan gaan bieden. Wat zijn de technische specificaties van dit telefoontje? Wat kun je er wel en niet mee?

  • Qua techniek zit de galaxy S4 goed in elkaar. Hij heeft een 1.9 gigahertz quad-core. Dat betekent dat het ding goed om kan gaan met vele verschillende programma’s die je tegelijkertijd draait, hij wordt daar niet snel langzaam van.
  • De interne opslagcapaciteit van deze telefoon is 16 gigabyte. Dat is op zich niet erg veel, maar je kunt die opslagcapaciteit met gemak vergroten door een MicroSD kaart in te voeren in het toestel. Voor je het weet kun je werkelijk alles opslaan wat je hartje verlangt.
  • Deze smartphone draait, zoals alle telefoons van Samsung, op Android: het besturingssysteem dat op de markt is gebracht door Google. Je maakt deel uit van een van de grootste communities rondom een besturingssysteem: er staan onnoemelijk veel apps tot je beschikking aangezien je toegang hebt tot Google Play.
  • Ook is het apparaatje voorzien van allerlei communicatieve gemakken: je kunt de datanetwerken HSDPA, HHSUPA, 3G en LTE gebruiken. Ook beschikt u uiteraard over Wi-Fi, bluetooth 2.0, NFC, GPS en heeft het toestel een USB-poort.
  • De galaxy S4 is prachtig vormgegeven. Zijn afmetingen zijn 136.6 x 69.8 x 7.9 millimeter. Het beeldscherm is 4.99 inch om precies te zijn, met een resolutie van 1920 x 1080 pixels. Het aantal kleuren? 16 M!
  • Wat betreft de foto- en videocamera’s op het toestel: hij is voorzien van twee camera’s. de eerste camera is er een van 13 megapixels. Hij maakt foto’s van 4128 x 3096 pixels en video-opnames van 1920 x 1080 pixeltjes. Verder is er nog een tweede camera ingebouwd waarmee je jezelf op de foto kan zetten, handig voor videochats, en dat is er eentje van 2 megapixel. Uiteraard is de voorste camera voorzien van een flitser, een LED-flitser om precies te zijn.
  • Je kunt natuurlijk ook allerlei audio- en videobestanden afspelen op dit snufje technologisch vernuft. Je kunt denken aan MP3, WAV, eAAC, AC3 en FLAC audiobestanden en MP4, DivX, Xvid, WMV, H.264 en H.263 videofiles die je zo tevoorschijn tovert op je apparaat. Uiteraard heeft het ding ook een hoofdtelefoonaansluiting.
  • Een goede batterij is natuurlijk ook belangrijk voor zo een telefoon van formaat. Gelukkig zit er een 2600 mAh Li-ion batterij in waarmee je 17 uur lang kunt praten in je telefoon, en je 350 uur lang stand-by gebruik kunt maken van deze smartphone der smartphones. Er is namelijk niks irritanter dan om de paar uur je telefoon op te moeten laden. De galaxy S4 voorziet dus goed qua batterij.

Galaxy S4 aanschaffen

Ben je enthousiast geworden van deze beschrijving? Heb je zin om gebruik te kunnen maken van de mooie Samsung galaxy S4? Fijn! Dan kunnen wij bij Foon4U je helpen. Op onze website vind je nog meer informatie over dit toestel (en ook over andere vergelijkbare modellen) en kun je ook eens gaan kijken op welke manier je je nieuwe telefoontje in je bezit wilt krijgen. Uiteraard kun je toestellen los gaan kopen, maar het is vaak verreweg het voordeligste om dit in combinatie met een abonnement te doen. Wij kunnen je informeren of allerlei opties zodat je zelf kunt beslissen waar jij graag voor kiest. Wil je bijvoorbeeld een tweejarig abonnementje afsluiten of wil je niet langer dan een jaar vast zitten aan een contract? Vul het bij ons in en we bieden je wat geschikte aanbiedingen. Door veel inzichtelijk te maken kunnen we jou koppelen aan het abonnement dat bij je past.

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website