Oppas aan huis voor je trouwe viervoeter tijdens vakantie

Voor het regelen van de vakantie komt heel wat kijken, niet alleen voor jezelf, maar ook voor je trouwe viervoeter. Hoe graag je het ook zou willen, het is niet altijd mogelijk om je hond of kat op vakantie mee te nemen. Zowel in financieel opzicht, als door regels van het betreffende vakantieverblijf of land moet je soms de keuze maken om je lieveling achter te laten. Door een oppas aan huis te kiezen, kun je met een gerust hart vertrekken en genieten van de welverdiende vakantie. 

Dierenoppas tijdens de vakantie
Door een dierenoppas voor de vakantie te regelen kan je huisdier in zijn eigen vertrouwde omgeving blijven. Dit betekent dat hij/zij geen onderbrekingen krijgt in het vaste dagelijkse patroon, terwijl jij geniet van je vakantie. Het is niet nodig om de hond of kat aan een nieuwe omgeving te laten wennen en je bent ervan verzekerd dat je dier in goede handen achtergelaten wordt. 

Hondenoppas aan huis

Een hondenoppas aan huis is niet alleen de perfecte oplossing voor een vakantie, maar ook een weekendje weg of een zakenreis. De oppas zorgt ervoor dat je hond op tijd uitgelaten wordt voldoende liefde, een goede verzorging en de juiste maaltijden tijdens je afwezigheid krijgt. Hierdoor kun je met een gerust hart vertrekken en zul je bij thuiskomst een tevreden viervoeter aantreffen.

Professionele oppas
Voordat je een definitieve keuze maakt voor de oppas, wordt deze natuurlijk door jezelf uitvoerig gescreend. De perfecte match is natuurlijk van belang, zodat je hond of kat zich daadwerkelijk op haar gemak voelt met de oppas. Persoonlijke afspraken waaronder de verzorging en eventueel bijkomende taken zoals het verzorgen van de planten, het sorteren van de post en dergelijke worden tijdens het kennismakingsgesprek vastgelegd. Zodra alles is geregeld kun je genieten van de vakantie.

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website