ZIJook.nl
Image default
Dienstverlening

Wat Shiatsu kan betekenen voor uw meridianen

Shiatsu therapie en meridianen: ze staan in nauwe verbinding met elkaar. Wanneer u bekend bent met alternatieve geneeswijzen, zult u vast al wel eens gehoord hebben van deze vorm van therapie. Bent u er nog niet bekend mee? Lees dan snel verder, want deze geneeswijze kan ook voor u een hoop betekenen. Deze vorm van therapie staat namelijk bekend om zijn vermogen om pijn te verlichten.

Hieronder zal dieper ingegaan worden op de connectie tussen Shiatsu therapie en de meridianen binnen uw lijf. Geïllustreerd zal worden waarom deze vorm van therapie u bij vele klachten kan helpen. Tot slot wordt u duidelijk gemaakt bij wie u het best terecht kunt voor deze alternatieve geneeswijze.

Wat is de link tussen Shiatsu en meridianen?

Meridianen zijn de energiebanen die door ons hele lijf te vinden zijn. Zo is er een longmeridiaan, maar ook een levermeridiaan. In totaal zijn er 12 hoofdmeridianen te vinden. Deze zorgen voor een goede doorstroming van energie door ons hele lijf. Echter kan het zijn dat de stroming geblokkeerd wordt of dat één meridiaan zwakker is dan de anderen. In dat geval heeft u te weinig energie op de ene plek en te veel energie op de andere.

Shiatsu helpt bij het balanceren van energie en voor het activeren van de energiestromen door het lijf. Dit gebeurt aan de hand van een massage, waarbij er druk uitgeoefend wordt op deze meridianen om ze zo weer naar behoren te laten stromen. Dit kan een verzachtende werking hebben op pijn en helpen bij het genezingsproces.

Wie kan u Shiatsu therapie bieden?

Als u een beetje bekend bent met het alternatieve geneeswijzen, bent u misschien al wel bekend met Maria van der Sar, gevestigd in Tilburg, Noord-Brabant. Zij is met recht een begrip op het gebied van Shiatsu therapie. Ook u zult al na één sessie uzelf beter voelen. Ondervind het zelf bij haar praktijk in Tilburg, Noord-Brabant.

https://www.mariavandersar.nl/