Zijook

Verras je doelgroep met een creatieve bedrijfsfilm

Ben je op zoek naar een creatieve manier om jouw bedrijf op de kaart te brengen? Maak dan eens een bedrijfsfilm of animatie video. Op deze manier kun je jouw boodschap, missie, visie en doelen visueel maken voor je klanten. Je laat op een makkelijke en leuke manier zien waar je bedrijf voor staat. De video kun je eenvoudig delen via je website, social media of andere kanalen. Daarnaast zijn bedrijfsvideo’s voor intern gebruik ook erg populair. Denk daarbij aan bedrijfspresentaties of een filmpje over het nieuwe beleid. Om ervoor te zorgen dat de film er professioneel en netjes uit komt te zien, schakel je het beste een specialist in. Playforward is een bedrijf die professionele video’s maakt en het verhaal van jouw bedrijf op een originele en verrassende manier weet over te brengen op je doelgroep.

Een bedrijfsfilm in enkele stappen

Bij Playforward kun je een bedrijfsfilm of animatie video op maat laten maken. Door middel van mooie beelden van goede kwaliteit, sfeervolle muziek en een voice-over maak je impact en wordt je doelgroep gegarandeerd enthousiast. Via een soepel en snel proces is jouw video binnen een mum van tijd klaar. Het stappenplan is als volgt:

  • Brainstormsessie
  • Schrijven van het script
  • Opnames
  • Monteren van de beelden
  • Beoordeling
  • Oplevering van het eindproduct

Al deze stappen nemen ongeveer vier weken tijd in beslag, afhankelijk van het soort video. Bij alle stappen in het proces word je meegenomen en alles wordt afgestemd op jouw wensen. Wanneer je een animatie wilt laten maken wordt er een vaste prijs gehanteerd en bij een ander soort bedrijfsfilm krijg je een offerte op maat.

Bespreek jouw wensen met deze specialist

Een bedrijfsfilm of animatie laten maken was nog nooit zo makkelijk door de service van Playforward. Al meer dan 200 bedrijven door heel Nederland gingen je voor. Of jouw bedrijf nu groot of klein is en in welke branche je ook werkzaam bent; bij deze professional is het allemaal mogelijk. Neem contact op met Playforward om je wensen en de mogelijkheden te bespreken. Zij helpen je graag verder!