Zijook

Veelzijdige dienstverlening via makelaar in Den Bosch

Bent u op zoek naar een makelaar in Den Bosch of omgeving, dan kunt terecht bij Boumij Makelaars. U bent met uw woonwensen welkom bij de makelaars van dit kantoor in de zoektocht naar uw droomhuis. Daarnaast kunt voor de verkoop van uw woning bij deze professionals terecht. Ook aanvullende services maken deel uit van de dienstverlening van deze makelaar in Den Bosch. Zo biedt dit makelaarskantoor hypotheekadviezen via Boumij Hypotheken en kunt u gebruik maken van aankoopbegeleiding. Met een gemiddelde klantbeoordeling van 8,9 is de dienstverlening van deze makelaar niet alleen veelzijdig maar ook goed gewaardeerd.

Van koop- tot aan huurwoningen met altijd een actueel aanbod

Het kantoor van dit bedrijf is gevestigd in het centrum van Den Bosch aan de Hekellaan tegenover het Zuiderpark. Dit betekent echter niet dat deze makelaars alleen maar actief zijn op de woningmarkt in de stad zelf. U vindt binnen het ruime aanbod aan huurhuizen en koopwoningen ook woonlocaties in de regio. Via de website van Boumij Makelaars krijgt u hier direct inzicht in. Daarbij kunt per e-mail op de hoogte worden gehouden van het meest actuele aanbod dat voldoet aan uw woonwensen. Wilt u uw eigen woning verkopen? Ook daarvoor bent u aan het juiste adres bij Boumij Makelaars. U kunt hiervoor een volledig vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen.

Persoonlijke en duidelijk begeleiding door specialist

Heeft u een woning of appartement gevonden waar u hart sneller van gaat kloppen, maar denkt u baat te hebben bij de ervaring en expertise van een specialist op de woningmarkt? Ook daarvoor schakelt u dit bedrijf in. Doormiddel van aankoopbegeleiding staat een professional u bij met advies. Zo wordt er bij de bezichtiging gelet op de bouwkundige staat van de woning en wordt de eventuele prijsgeschiedenis met u doorgenomen. Kiest u ervoor een bod uit te brengen, dan zal de aankooptactiek en een openingsbod met u doorgenomen worden. Het onderhandelingstraject wordt in overleg met u verzorgd. Mocht er overeenstemming over de prijs volgen, dan zal de specialist van deze makelaar in Den Bosch u verder begeleiden bij het aangaan van de koopovereenkomst.