ZIJook.nl
Image default
Dienstverlening

Uw huis isoleren tegen warmte met de juiste plafond isolatie

Wist u dat uw huis via het dak veel koelte verliest in de zomer, en veel warmte in de winter? Dat werkt zo: in de zomer is het binnen in uw huis vaak lekker koel, maar dit effect vermindert na verloop van tijd. Dit komt doordat de warmte van buiten door het dak naar binnen dringt. In de winter werkt dit effect juist omgekeerd: de warmte in huis verlaat uw woning door het dak. Dit komt doordat warme lucht opstijgt en door het niet goed geïsoleerde dak uit uw woning kan ontsnappen. Om dit te voorkomen, dient u goede isolatie van Easycell aan te laten leggen, zodat zij uw huis goed kunnen isoleren tegen warmte in de zomer en in de winter de warmte juist binnen houden.

Het hele jaar door een aangename temperatuur in huis

Door uw plafond met de juiste isolatie te isoleren tegen warmte in de zomer en tegen de kou in de winter, heeft u het hele jaar door een aangename temperatuur in huis. Het isoleren van uw huis tegen warmte of om de warmte juist binnen te houden, gebeurt in verschillende stappen. Allereerst is het belangrijk dat uw woning niet te vochtig is. Vocht gaat namelijk in de dakconstructie van uw huis zitten, wat houtrot kan veroorzaken en zo een goede isolatie van uw huis bemoeilijkt. Als uw huis het juiste vochtgehalte heeft, kan het isolatiemateriaal worden aangebracht. Dit isolatiemateriaal bestaat uit hoogwaardige Easycell vlokken. Deze zorgen ervoor dat de warmte binnen wordt gehouden of juist buiten gehouden wordt.

De juiste isolatie zonder ingrijpende verbouwingen

Voor een goede plafond isolatie voor voldoende warmte of juist koelte in huis is er geen ingrijpende verbouwing nodig. De vlokken worden met een speciale inblaasmachine geblazen in de ruimte tussen het plafond en de nok van uw woning, zodat u op een simpele manier en zonder ingrijpende verbouwingen een goede plafond isolatie tegen warmte heeft of de warmte juist binnen houdt.

Gerelateerde artikelen

Verschillende soorten single groepsreizen naar prachtige bestemmingen

Shop unieke vloertegels en wandtegels voor uw interieur

Parkeren Bij Een Vliegveld En De Aangeboden Diensten