ZIJook.nl
Image default
Dienstverlening

Trek de aandacht met een videowall

Bent u een nieuwe kantoorruimte of winkel aan het ontwerpen en wilt u iets aan de muur hangen dat de aandacht trekt? Denk dan eens aan een videowall. Een videowall is een muur die voor een groot gedeelte wordt bedekt door beeldschermen. U kunt de displays op elkaar afstemmen en hier één beeld of film op vertonen, maar u kunt ze ook afzonderlijk gebruiken. Wilt u een videowall laten plaatsen in uw winkel? Laat hier dan bijvoorbeeld op zien welke producten er momenteel bij u in de aanbieding zijn. Op die manier trekt u direct de aandacht van uw bezoekers. Maar ook op kantoren zijn videowalls erg populair. Laat hier bijvoorbeeld actuele verkoopcijfers of andere relevante cijfers zien, waarmee u uw personeel positief stimuleert.

De mogelijkheden van een videowall

Wanneer u een videowall wilt laten plaatsen, kunt u allerlei kanten uit. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de grootte van de displays en het aantal displays dat u wenst. Maar ook aan het type ophangsystemen, de software die u wilt gebruiken, het soort controller en of u een processor erbij wilt. Een processor heeft u alleen nodig wanneer u de videowall wilt gebruiken om één beeld te verdelen over de verschillende beeldschermen. De processor zorgt ervoor dat het beeld exact op de juiste plaats komt, waardoor er een mooi geheel ontstaat dat netjes in elkaar overloopt. Denk goed na over wat u wilt, alvorens u een partij inschakelt voor de realisatie van de videowall.

Laat uw videowall op maat maken

Zoekt u een betrouwbare partij die voor u een videowall kan realiseren die exact voldoet aan uw wensen en eisen? Neem dan eens contact op met Digital Signage Store. De mogelijkheden bij dit bedrijf zijn namelijk eindeloos. Heeft u interesse? Dan kunt u vrijblijvend een offerte bij hen opvragen. De offerte die u ontvangt is volledig transparant, waardoor u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan en u niet achteraf extra moet betalen. De medewerkers van Digital Signage Store komen graag bij u langs voor de installatie van de videowall en gaan pas weg wanneer deze naar behoren werkt. U bent op die manier altijd verzekerd van een prachtige en werkende videowall!

https://www.digitalsignagestore.nl/