ZIJook.nl
Image default
Dienstverlening

Professionele tandartsapparatuur bij All Dent

U kunt tandartsapparatuur nodig hebben om verschillende redenen. Heeft u plannen om binnenkort een nieuwe tandheelkundige praktijk te starten? Of wilt u uw huidige tandheelkundige praktijk gewoon opnieuw inrichten of slechts de apparatuur vervangen? Dit kunnen redenen zijn om nieuwe tandartsapparatuur aan te schaffen. Dit doe u bij All Dent.

Ervaring met tandartsapparatuur

Waarom kiezen voor All Dent als u nieuwe tandartsapparatuur aanschaft? Hier zijn vele redenen voor. Ten eerste heeft All Dent al sinds 2002 ervaring met tandartsapparatuur. De medewerkers van All Dent verstand van techniek, dus kunt u op ze vertrouwen met uw tandartsapparatuur. Verder is de tandartsapparatuur betaalbaar, maar dit neemt niet weg dat het van kwaliteit is. Verder is All Dent erg klantgericht. Er wordt geluisterd naar uw wensen, het team is altijd bereikbaar en beschikbaar voor wanneer er zich eventueel storingen voor zouden doen.

Bij All Dent wordt niet alleen tandartsapparatuur verkocht en geïnstalleerd, maar wordt u ook geholpen met hoe u uw tandheelkundige praktijk het beste in zou kunnen richten. Dit kan namelijk een groot verschil maken, voor uw patiënten en voor uzelf. Het is belangrijk dat een tandheelkundige praktijk rust uitstraalt, zodat er een veilige en betrouwbare omgeving wordt gecreëerd voor uw patiënten.

U bent natuurlijk voornamelijk op zoek naar nieuwe tandartsapparatuur. Maar hier nog even op een rijtje wat All Dent verder allemaal voor u regelt: Schetstekeningen voor een inrichting van uw praktijk, installatie van de tandartsapparatuur inclusief onderhoud, natuurlijk de service, en röngtenmetingen met KEW-dossier waarin de resultaten hiervan worden vastgelegd. Iedere tandheelkundige praktijk werkt met röngtenapparatuur, en hierbij is het belangrijk dat veiligheid is verzekerd. Verder is het ook nog mogelijk om uw tandartsapparatuur te leasen in plaats van direct te kopen.

Neem een kijkje bij de tandartsapparatuur in de showroom

U kunt zonder afspraak langskomen in de showroom van All Dent om de tandartsapparatuur te bekijken. Zo krijgt u een betere indruk van de producten die All Dent te bieden heeft, en wordt u verder geholpen in uw keuze. Mocht u nog vragen hebben, neem dan even contact op met All Dent door een e-mail te sturen. Uw vraag zal zo snel mogelijk beantwoord worden.

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website