Zijook

Paintballcentrum

Van de week was ik op zoek naar een paintball centrum. Mijn nichtje is binnenkort jarig. Ze is een fan van paintballen en we willen op haar feestje dat dus gaan doen, ookal heeft ze het nooit gedaan is het voor ons ook knap dat ze er fan van kan zijn. Onze familie wilt wel een leuke verrassing voor haar maken en een echt feest hebben. We willen dus een echt kinderfeest organiseren. We hopen natuurlijk dat ons nichtje dit leuk gaat vinden aangezien we eerst niet eens wisten of dit wel kon. De vriendinnetjes van mijn nichtje wonen redelijk ver uit elkaar omdat mijn oom en tante laatst zijn verhuisd. Het was voor ons dus ook een hele uitdaging om alle vriendinnetjes van mijn nichtje alsnog uit te kunnen nodigen, gelukkig is het ons wel gelukt.

 

Kinderpaintball

We gaan dus voor ons nichtje een kinderfeestje organiseren, graag willen we kinderpaintball doen. We hebben veel paintball centrums bekeken op internet. De meeste bieden niet echt een compleet kinderfeest aan, wat natuurlijk erg jammer is. Op eens hebben we een mooie paintballcentrum in Gelderland gevonden waar zij inderdaad een kinderfeest in het assortiment hadden. Het was iets duurder dan een gewone, maar wel super leuk. Met een eigen groep paintballen en het was inclusief drankjes na afloop. Hoe vet is dat? Tijdens de laatste ronde kon iedereen op elkaar schieten i.p.v. in teams. Super gezellig.

 

Paintball feestje

We hadden ons paintball feestje helemaal in elkaar. Daarvoor hebben we besloten om te gaan eten ergens in de buurt en hebben we de hele dag leuk paintball gespeeld. Jawel, ook wij mochten zeker mee doen. Uiteraard wel met kinderpaintballgeweren.

 

We hadden een groep van ongeveer 10 meiden (13 met begeleiding) en gaan het super gezellig hebben met z’n allen. We hadden er super veel zin in!

 

Mocht jij nou ook een kinderfeest willen organiseren, en is paintball wel uitdagend voor jou of je kind? Dan raad ik jou kinderpaintball aan bij Paintballcentrum De Unit in Ede!

 

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website