ZIJook.nl
Image default
Dienstverlening

Ontdek de omsnoeringsmachine van de specialist

Elke bedrijf kan een (semi-)automatische omsnoermachine gebruiken. Omsnoeren is een proces waarbij men een metalen of een band van kunststof om een product wordt aangebracht. Dit kan ook een pallet zijn. Omsnoeren is nodig om het product of de pallet te verstevigen, bij elkaar te binden óf om ergens aan te bevestigen. Er zijn veel opties wat betreft omsnoeringsmachines. De een heeft meer mogelijkheden dan de ander. Bij Fixpack Verpakkingstechniek vindt u onder andere omsnoeringsmachines, handmachines en omsnoeringssets.

Waarom is een omsnoeringsmachine handig?

Gezien omsnoeringsmachines niet per definitie geschikt zijn voor particulieren, richt Fixpack Verpakkingstechniek zich op bedrijven. Een omsnoeringsmachine heeft veel functies met betrekking tot verpakken. Het kan bijvoorbeeld uw dozen dichtmaken met tape. Als u groter geschut nodig heeft, zijn deze machines er vaak toe in staat om uw verpakking extra te verstevigen door er metalen of plastic banden omheen te leggen. Hoe meer u van een omsnoeringsmachine verwacht, des te groter de machine wordt en des te meer omsnoeringen per minuut.

De opties bij Fixpack Verpakkingstechniek

Fixpack Verpakkingstechniek heeft u verschillende opties te bieden. Als u niet aan de lopende band dozen wilt dichtmaken of verstevigen, kunt u overwegen een handmachine aan te schaffen. Voor deze machine is mankracht nodig. Als u iets meer snelheid nodig heeft, is het een idee om naar een omsnoeringstafel te kijken. Hierbij zet u zelf het product op de tafel en door middel van de startknop wordt uw product verpakt. Dit worden semi-automatische machines genoemd. Daarnaast is het ook een optie om voor een volledig automatische machine te gaan. Hiermee kunt u aan de lopende band omsnoeren.

Reken op een betrouwbare service

Bij Fixpack Verpakkingstechniek kunt u rekenen op de betrouwbare service van bedrijven die het keurmerk van Qshops dragen. Uw omsnoeringsmachine wordt kosteloos in Nederland en België bij u afgeleverd. U krijgt dan meteen te horen hoe de machine precies werkt en kunt deze een week lang kosteloos retourneren. Mocht uw machine last hebben van een mankement dan wordt dat voor u bij Fixpack Verpakkingstechniek voor u opgelost. Dat is wel zo gemakkelijk.

Gerelateerde artikelen

Laat de kosten van jouw project automatisch berekenen

De nieuwe trend van 2017: een aluminium kozijn

Op weg naar heling met deze psycholoog uit Breda