ZIJook.nl
Image default
Dienstverlening

Online posters laten afdrukken

Als u posters wilt laten afdrukken, hoeft u hiervoor niet meer naar een drukkerij of copyshop. U kunt namelijk uw posters ook online bestellen en thuis laten bezorgen. Ook als u een poster wilt laten bedrukken met een bijzondere afbeelding of in een ongewoon formaat, kunt u dit gewoon online regelen, bijvoorbeeld via de website Sneleenposter.nl. Op deze website kiest u het formaat poster dat u wenst en uploadt u uw eigen ontwerp. Vervolgens wordt uw poster professioneel gedrukt om het gewenste papier of kunststof en wordt de poster afgeleverd op het door u opgegeven adres. Dit kan zowel bij u thuis als op de zaak zijn. De levering gaat snel. Als u op een werkdag voor 14.00 uur bestelt, ontvangt u uw bestelling de volgende werkdag al! Bestelt u op vrijdag? Dan heeft u de poster op zaterdag. Zo heeft u altijd snel uw nieuwe poster in huis.

Voor zakelijke en particuliere klanten

Sneleenposter.nl is er voor zakelijke klanten, zoals winkeliers, maar ook particulieren kunnen eenvoudig hun poster via de website bestellen. Bij een grotere order ontvangt men korting, waardoor deze posterleverancier betaalbaar is voor beide typen klanten. Posters afdrukken gaat altijd op dezelfde manier, ongeacht de klant of het type boodschap dat op de poster staat. Als klant kiest u het soort poster dat u wilt laten bedrukken, bijvoorbeeld een winkelposter of een fluoriserende poster, en het formaat. U uploadt uw ontwerp voor de posters en geeft aan hoeveel afdrukken u wilt ontvangen. U betaalt veilig online en ontvangt uw bestelling zo snel mogelijk. Een betere posterservice is er niet!

Laat uw poster opmaken door een expert

Vindt u het lastig om zelf een poster te ontwerpen? Dan kunt u deze klus via Sneleenposter.nl ook overlaten aan een grafisch ontwerper. Hiervoor betaalt u € 35,-. U krijgt dan een ontwerp en één digitale drukproef. Als u tevreden bent met het ontwerp, geeft u akkoord en wordt uw bestelling in behandeling genomen. Ook als u zelf geen ontwerpvaardigheden heeft, kunt u dus bij Sneleenposter.nl een professionele poster laten bedrukken.

Gerelateerde artikelen

Beter functioneren op de werkvloer met een coach in Nijmegen of omgeving

Het financieren van een dakopbouw op uw pand in regio Amsterdam

Stretchtenten in alle soorten en maten voor uw evenement