Zijook

Machinaal straten op milievriendelijke wijze

Bent u op zoek naar manieren om op milieuvriendelijke wijze machinaal te straten? Bekijk dan zeker eens de mogelijkheden die u heeft bij Road Paving Systems. Dit bedrijf is namelijk gespecialiseerd in machinaal straten. Of u nu brede wegen of smalle straatjes moet gaan bestraten, de 100% elektrische RoadPrinter Eco is dé keus voor u. Deze machine is een van de meest toonaangevende machines in de stratenmakerswereld. Doordat hij volledig elektrisch is, zit u ook niet met uitstoot van brandstof. U werkt dus altijd op duurzame en milieuvriendelijke wijze.

Ontdek alle voordelen van deze machine

Machinaal straten was nog nooit zó eenvoudig. Bent u benieuwd naar wat alle voordelen van deze machine zijn? Naast het feit dat deze 100% elektrisch en milieuvriendelijk is, zitten er nog veel meer pluspunten aan. Zo voorkomt de Lithium-Ion accu geluidsoverlast en is er geen sprake van struikelgevaar door rondslingerende kabels. De RoadPrinter Eco zorgt voor vier keer sterkere machinale bestrating dan de conventionele RoadPrinter. Ook is deze minder storingsgevoelig, omdat de motorisering en de besturing perfect op elkaar zijn afgestemd. Vanwege de solide constructie is de machine niet onderhoudsgevoelig. Alsof dit nog niet genoeg voordelen zijn, is de RoadPrinter Eco ook nog drie keer sneller ten opzichte van de conventionele RoadPrinter.

Kom meer te weten over de mogelijkheden

Wilt u meer weten over machinaal straten met behulp van Road Paving Systems? Neem dan gerust eens contact op met een van de deskundige medewerkers van dit bedrijf. Zij voorzien u graag van persoonlijk advies en staan voor u klaar op het moment dat u vragen heeft. U bekijkt de contactgegevens op de website, hier vindt u tevens nog veel meer informatie over deze manier van milieuvriendelijk machinaal straten. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op met een van de experts voor meer informatie.