ZIJook.nl
Image default
Dienstverlening

Laat de kosten van jouw project automatisch berekenen

In welke fase van je bouwproject je ook zit, het is altijd verstandig om een LCC berekening te maken. Met deze zogenoemde Life Cycle Cost berekening kun je de verwachte kosten van je project in kaart brengen. Op deze manier kun je een realistisch beeld schetsen van de levensduurkosten van de gebruikte bouwinstallaties. Daarnaast kun je eventuele onvoorziene kosten in kaart brengen en hierop inspelen. Je kunt in een oogopslag zien of je project haalbaar is en hier je beslissingen op afstemmen. Doordat het maken van een handmatige LCC berekening erg tijdrovend is, heeft het bedrijf Life Cycle Vision een app ontwikkeld waarmee de kosten automatisch berekend kunnen worden. Wil je meer weten over deze tool? Lees dan snel verder!

Een volledig overzicht van de kosten

De app van Life Cycle Vision is speciaal ontwikkeld voor het maken van een nauwkeurige en betrouwbare LCC berekening. Je dient enkele gegevens in te vullen en binnen een paar minuten heb je een duidelijk overzicht van alle kosten. De app is zeer gebruiksvriendelijk, werkt snel en effectief en is voor iedereen toegankelijk. In elke fase van je bouwproject kan de tool ingezet worden. Op deze manier kun je jouw beslissingen technisch onderbouwen op basis van de verwachte kosten. Naast dat de app erg nauwkeurig werkt, wordt er tijdens de berekening ook rekening gehouden met de hoge duurzaamheidsambities en nieuwe aanbestedingsvormen van tegenwoordig. Daarnaast wordt ook de wens om kosten te besparen niet vergeten. Je krijgt dus een volledig overzicht waarin alle belangrijke factoren zijn meegenomen.

Leer de ins en outs van deze app via een cursus

Om de app helemaal onder de knie te krijgen bieden ze bij Life Cycle Vision verschillende cursussen aan. Hierin wordt er meer uitleg gegeven over de tool en het gebruik ervan. Daarnaast krijg je handige tips en ga je aan de slag met een praktijkcase. Je kunt kiezen voor een cursus van één dagdeel, drie dagdelen of zelfs vijf dagdelen. Daarnaast bieden ze ook cursussen op maat. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Life Cycle Vision en stel al je vragen aan deze experts.

https://www.lifecycle.vision/nl/

Gerelateerde artikelen

Tips om de beste echtscheidingsadvocaat te vinden voor jou

Een bouwdroger huren scheelt veel tijd

Drainage mortel is een goed onderlaag voor uw straatwerk