ZIJook.nl
Image default
Dienstverlening

Jouw auto door een professional laten voorzien van een aankoopkeuring

Als je een tweedehands auto gaat kopen, wil je natuurlijk geen onnodig risico lopen. Je wilt zeker weten dat de auto in goede staat is. Maar hoe kun je zeker van je zaak zijn? Je kunt hier het beste een deskundige partij voor inschakelen. Zij weten precies aan welke eisen jouw auto moet voldoen bij een aankoopkeuring. Diverse onderdelen van de auto worden nauwkeurig bekeken en gecontroleerd zodat de garantie kan worden gegeven dat de auto goed werkt na aankoop. Zo weet je zeker dat je niet investeert in een auto met veel mankementen. Ook kan door een auto van een aankoopkeuring te voorzien, bevestigd worden dat de vraagprijs overeenkomt met de waarde van de auto. Een professionele partij die je hier goed voor kan inschakelen, is Mijn Autocoach.

Tijdens een aankoopkeuring worden 6 nauwkeurige stappen doorlopen

Mijn Autocoach beschikt over een team met vakkundige autocoaches die over vele jaren praktijkervaring beschikken. Zij staan klaar om je te helpen met een aankoopkeuring aan de auto die je graag wilt kopen. Bij het uitvoeren van een aankoopkeuring controleert deze partij op 6 verschillende punten. Eerst wordt gekeken naar de voertuigdocumentatie en of deze in orde en compleet is. Je moet hierbij denken aan eventuele garagefacturen, de tellerstand en het onderhoudsboekje. Vervolgens wordt de auto op een hefbrug geplaatst waar gekeken wordt naar de vering, uitlaat, remmen en banden. Natuurlijk wordt ook het interieur van de auto nauwkeurig op slijtage gecheckt. Ook de elektronica speelt een belangrijke rol. Deze moet natuurlijk ook op orde zijn. Geïnstalleerde computers worden uitgelezen en het schadeverleden wordt gecontroleerd. Ook wordt er door een ervaren medewerker een proefrit gemaakt zodat hij of zij kan voelen of de motor ook in orde is.

Schakel de hulp van deze specialist in

Een aankoopkeuring is ontzettend belangrijk om te laten doen voordat u overgaat op de aankoop van de auto. Schakel een ervaren specialist als Mijn Autocoach in en kom voor geen vervelende verrassingen te staan. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Ga dan naar de website van deze specialist en vraag een aankoopkeuring voor een auto aan.

https://www.mijnautocoach.nl