Zijook

Houdt uw pand netjes met droogloopmatten

U herkent het vast wel. Als het al de hele dag regent, of het sneeuwt buiten, dan loopt iedereen allerlei vuil mee naar binnen wanneer men uw bedrijfspand bezoekt. Zo wordt uw vloer al snel erg vies. Baalt u hier ook een beetje van? Kies dan voor droogloopmatten! In het natte Nederland is een droogloopmat een goede investering. Zo’n mat zorgt er namelijk voor dat er al zoveel mogelijk vocht van de schoenen wordt opgenomen. Ook kleine vuildeeltjes worden opgenomen, waardoor uw vloer ook niet zo nat wordt. Een droogloopmat is echter geen schoonloopmat, want deze laatste neemt nauwelijks vocht op.

Droogloopmatten zorgen ook voor extra veiligheid

Droogloopmatten zorgen niet alleen voor een schone vloer, maar ook voor extra veiligheid. Als uw vloer nat wordt, is er namelijk ook kans op glijpartijen. Als u droogloopmatten gebruikt, dan beschermt u ook bezoekers en uw medewerkers tegen glijpartijen. Dat voorkomt ook dat u schadeclaims krijgt. De matten kunnen namelijk ook niet zelf gaan glijden, want ze worden uitgevoerd met twee verschillende onderkanten:

  • Vinyl onderkant
  • Rubberen onderkant

Een vinyl onderkant reageert niet op het water, waardoor deze geen zwarte vegen op de vloer afgeeft. Rubberen droogloopmatten zijn extra stevig, waardoor ze lang meegaan. Ook kunnen ze eenvoudig gereinigd worden, zonder dat ze door het vocht kromtrekken. Zo kunt u ze veilig blijven gebruiken, en dat jarenlang. Op deze manier zijn de droogloopmatten zeer geschikt voor gebruik in bedrijfspanden.

Bestel uw droogloopmatten snel en eenvoudig

Zou u de droogloopmatten willen bestellen? Doe dat dan bij de expert in het ontwikkelen van droogloopmatten, Matten.nl. Bij deze webshop bestelt u de matten eenvoudig. Dan profiteert u van de lage prijzen, een snelle bezorging en een goede service. Ook kunt u de matten op maat laten maken. U kiest dan zelf de afmetingen, de kleuren en de precieze materialen waarvan de matten gemaakt worden.

https://www.matten.nl/