ZIJook.nl
Image default
Dienstverlening

Een ontstoppingsbedrijf naar mijn hart

Geweldig ontstoppingsbedrijf

Dag beste lezer van deze tekst. Laat ik me even voorstellen. Ik ben manager van een supermarkt filiaal in hartje Groningen. Wij hebben laatst een zeer goed ontstoppingsbedrijf gevonden waar ik graag even met u over wil hebben. Wij hebben namelijk voor een erg lange tijd zeer veel last gehad van een verstopte riolering onder ons pand. De put is gevestigd in het magazijn waar we al onze voedingsmiddelen en dranken in opslaan. Er is daar een speciale put om emmers in leeg te gooien en om natuurlijk de schrobmachine in te kunnen legen. Alleen die machine wil nog wel eens grove stukken opzuigen die uiteindelijk in de riolering terecht komen. Dus u raad het vast al wel, dit zorgde uiteindelijk tot een flinke ophoping en opstopping. Om het riool weer beter te maken was een ontstoppingsbedrijf dus meer dan nodig. We hebben op deze manier al heel wat verschillende bedrijven gehad die zich voordeden als professioneel ontstoppingsbedrijf. Alleen konden ze ons nooit echt een goede dienst bewijzen. Het magazijn heeft zelfs weleens blank gestaan met rioolwater. De stank was nauwelijks te harden. Uiteindelijk wisten de meesten wel een tijdelijke oplossing te bedenken, maar omdat dit van korte duur was, betekende het vaak dat we na een halfjaartje weer een riool probleem hadden. Dus gingen we maar op zoek naar een volgend ontstoppingsbedrijf die ons dan hopelijk wel zou kunnen helpen met dit lastige probleem. Zeker na de verbouwing is er veel stof en zand in de riolering gekomen en dat was nog maar nauwelijks weg te krijgen. Het werd zelfs zo erg dat tijdens het uitspuiten, alles weer omhoog kwam door de toiletten. Wat een narigheid allemaal. Gelukkig was er eens een collega manager uit Enschede bij ons op bezoek die ook vaak dit soort problemen heeft meegemaakt. Ze heeft uiteindelijk een beroep gedaan op ontstoppingsbedrijf Twente, gevestigd in Deurningen. Die raadde ze ons dus ook van harte aan. En dat was inderdaad een schot in de roos zoals ik jullie in de volgende alinea zal gaan vertellen. Maar onthoudt alvast die naam: ontstoppingsbedrijf Twente op www.ontstoppingsbedrijf.nu.

Een ontstoppingsbedrijf naar mijn hart

Zoals jullie vast begrijpen was ik nogal huiverig als het gaat om een ontstoppingsbedrijf die zichzelf nogal promoot als een goed ontstoppingsbedrijf. In die valkuil was ik wel vaker gestapt dus ik ging eerst maar eens hun site bestuderen. De kat uit de boom kijken noemen ze dit ook wel, maar zou toch wat vervelend zijn als we weer geen oplossing zouden kunnen krijgen. En ook voor ontstoppingsbedrijf Twente zou het vervelend zijn om helemaal voor niets naar Groningen te moeten rijden. Want als ze het niet kunnen oplossen, dan hoeven wij niet te betalen. Dat is al een van de eerste tekenen dat het met dit ontstoppingsbedrijf wel goed zou zitten. Alleen dit is al een geweldige service die je niet veel terug ziet bij bedrijven. Toevallig geldt dit wel voor mijn supermarkt dus dat was tevens een teken dat ik op de goede weg zat. Toen heb ik maar contact met hen opgenomen. Op hun site vind je hun emailadres en telefoonnummer terug. Maar ik heb gebruik gemaakt van het contactformulier. Dat kon ik direct op de site invullen en dat scheelde weer een hoop rompslomp. Tot mijn verrassing kreeg ik binnen een uurtje al antwoord dat ze maar wat graag eens vrijblijvend langs wilden komen met een monteur om te kijken naar de mogelijkheden. De dag erna stond de monteur van ontstoppingsbedrijf Twente al voor de deur. Hij dacht dat ze wel degelijk iets zouden kunnen ondernemen en daarom hebben we een offerte opgesteld met daarin de werkzaamheden die verricht gingen worden.

  • Allereerst gingen ze met en camera kijken in het riool naar de verstoppingen. Dat bleken er nogal wat te zin en van allerlei materiaal. Kalk, papier, zand, karton een totaal mengsel van dit al was terug te vinden met behulp van de camera.
  • Het ontstoppingsbedrijf ging daarna eerst de afvoer doorveren.
  • Ten slotte werd het riool goed doorgespoten totdat er geen vuil meer achter bleef. Ook de kalk werd opgelost zodat de rioolbuizen als het ware weer konden ademen.

En zo werd voor het eerst in jaren het riool weer geheel schoongemaakt en kunnen wij hopelijk weer vele jaren vooruit.

Waar voor je geld

En dit alles kostte veel minder dan bij een ander ontstoppingsbedrijf. Terwijl ze ook nog eens helemaal uit Twente zijn komen aanvliegen. Om te voorkomen dat de schrobmachine weer de boel zou gaan dichtgooien is er een vangnet geplaatst in de put waarin grote stukken afval en andere rotzooi in kunnen worden opgevangen. Zo stom dat wij zelf daar niet eerder aan hebben gedacht. Hopelijk zorgenmijn medewerkers ervoor dat deze vaak wordt gereinigd en dan zullen we eigenlijk helaas niet meer ontstoppingsbedrijf Twente hoeven in te schakelen. Want het zijn meer dan aardige en professionele vaklui. Bij hen is de klant nog echt koning en dat zie je er aan af. Het is mooi om te zien dat onze supermarkt niet de enige is met die hoge moraal. Want zeg nou zelf, je wilt als klant toch goed behandeld worden, maar waar vind je dat nog? Dus voor alle bedrijven en ondernemingen die veelvuldig gebruik maken van het rioleringssystem; mochten er problemen mee zijn, dan weet u nu waar u moet zoeken: ontstoppingsbedrijf Twente staat dag en nacht klaar om dit onwelriekend varkentje voor u te gaan wassen.

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website